02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Tena Men Level 3 16 stuks

2 reviews
16 stuks
9,09 12,99
Op voorraad
9,09
-31% **
prijs apotheek: 12,99* Je bespaart: -3,90
Ultra-absorberend inlegverband voor mannen, voor een effectieve bescherming bij matig urineverlies. De komvorm volgt de mannelijke anatomie en de zachte, elastische zijkanten zorgen voor een extra zijwaartse bescherming. Zorgt voor een fris en droog gevoel, en is huidsvriendelijk.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Zacht oppervlak voor meer comfort: Alleen een droge huid blijft beschermd en geeft een fris gevoel. Daarom hebben TENA Men verbanden een zacht oppervlak dat vloeistoffen meteen afvoert naar de kern. TENA Men protectors geven een droog gevoel en vergroten het zelfvertrouwen.Zachte elastische zijkanten voor een betere pasvorm en extra bescherming: TENA Men verbanden volgen de contouren van het lichaam voor een perfecte en veilige pasvorm. De zachte elastische zijkanten bieden extra bescherming.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Herenverband speciaal ontworpen voor lichte- en druppelincontinentie. De ondoorlaatbare buitenlaag biedt een volledige waterdichtheid. De specifieke anatomische vorm en soepelheid van het zakje verzekeren een optimaal comfort en volledige discretie. Gemakkelijk aan te brengen, blijft uitstekend op zijn plaats zitten dankzij het kleefstrookje. Bestaat in 3 versies: TENA for men Level 1: heel lichte incontinentie; TENA for men Level 2: lichte incontinentie; TENA for men Level 3: zware incontinentie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Altijd gebruiken met nauw aansluitend ondergoed om lekkage te voorkomen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tena
Gamma Tena Men
Type product Incontinentie
Incontinentiemateriaal Inlegverband
Doelgroep Man
Aangewezen bij Middelmatige incontinentie
Keyword Incontinentie, Inlegluier, Man
Maat Niet van toepassing

Laatste reviews en ervaringen met Tena Men Level 3

gekocht voor mijn vader (90 j) die 's nachts niet op tijd wakker wordt om te plassen. Steek het verband wel voldoende naar achter, anders kan het slipje toch nog nat worden. Ideaal als men enkel urine verliest en (nog) geen pamper nodig heeft. Voelt steeds droog aan en is comfortabel.

Katrien

Ik gebruik Tena Men voor de eerste keer voor kleine "ongelukjes"in de nacht. Het is even wennen, ik denk schaamtegevoel, maar nu heel plezierig. Complementen aan Viata.

Kees
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek