02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Tena Onderleggers Bed Plus 40cmx60cm 40 stuks

3 reviews
40 stuks
8,88 11,69
Op voorraad
8,88
-25% **
prijs apotheek: 11,69* Je bespaart: -2,81
Bescherming tegen urine-lekkage, om op het bed of op een stoel/zetel te leggen. De Tena onderleggers zijn super absorberend, en hebben een oppervlak dat zacht en comfortabel voor de huid is. Oppervlakte : 40cm x 60cm.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Tena Bed onderleggers zijn zacht voor de huid, en geven een excellente bescherming van het bed of de zetel waarop ze gebruikt worden. 
Tena Bed onderleggers zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen, en in verschillende absorptieniveaus.
Tena Bed onderleggers maken deel uit van een groot gamma producten die de alledaagse zorg van patiënten helpen vergemakkelijken. Het comfort en de waardigheid van de patiënten blijft op deze manier behouden.
De achterzijde van de Tena Bed onderleggers is bedrukt om de identificatie te vergemakkelijken, en geeft informatie over de afmetingen en het absorptieniveau van de onderleggers.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tena
Gamma Tena Bed
Type product Incontinentie
Incontinentiemateriaal Onderlegger
Type hulpmiddel Bed en omgeving, Bij bedplassen
Doelgroep Man, Vrouw
Aangewezen bij Lichte incontinentie, Middelmatige incontinentie
Keyword Incontinentie
Maat Geen

Laatste reviews en ervaringen met Tena Onderleggers Bed Plus 40cmx60cm

Na een ziekenhuisopname met spoed eind augustus 2020 ben ik ernstig incontinent dus ik voel niet wanneer ik naar het toilet moet, daarom draag ik incontinentiebroekjes en als ik een afspraak heb bij een specialist dan gebruik ik een ballonsonde nr. 20, 6.7 mm ballonkatheter en een katheterkapje en met dit systeem hou ik het overdag hooguit 3 uur vol, 's avonds gebruik ik bedovertrekken van 60 cmx90 cm en daarnaast 40 cmx60 cm en ben ik aangesloten op een urinezak van 2 liter omdat ik 's nachts geen incontinentiebroek draag en tot nu toe werkt dit systeem goed en als het er niet was zou ik 's nachts een incontinentiebroek dragen

schoettel marc

Dit is OOK een ideale bodem voor in de kattenbak! Korrels erover en je harige kattenkind heeft een toilet als een prinsje.

Manon

Dit is ook ideaal voor de bodem van de kattenbak! Catsan korrels erover en je hebt een princesse wc voor je harige kattenvriend.

Manon
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek