02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

13-03-2017 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Thealoz Duo, weg met oogklachten

Geschreven door Valerie Thealoz Duo Thealoz ogen droge ogen

Heb je last van vermoeide ogen, tranen of zandkorrelgevoel? Dan kan jij al wel eens deugd hebben van de oogdruppels van Thealoz Duo.

Thealoz Duo is een 100% bewaarmiddelvrije kunsttraan, specifiek ontwikkeld voor de behandeling van droge ogen-klachten. Het beschermt en herstelt uw oogoppervlak.

Wanneer je last hebt van droge, jeukende vermoeide ogen en noem maar op, dan heb je nood aan het bevochtigen en herstellen van uw oogoppervlak.

Vele mensen hebben last van droge ogen maar zijn zich hier vaak niet bewust van of hebben geen idee wat de gevolgen hiervan kunnen zijn. Droge ogen kunnen zich uiten door roodheid, jeuk, een prikkelend of branderig gevoel of het gevoel van een zandkorrel in het oog te hebben.
De symptomen nemen vaak toe in de loop van de dag. Deze irritatie kan leiden tot een te veel aan tranen. Deze tranen zijn vaak van minder goede kwaliteit. Wat dan weer resulteert tot pijn, lichtschuwheid en zelfs gezichtsverlies kan optreden. De meest voorkomende oorzaken hiervan zijn een toegenomen verdamping van het traanvocht of een verminderde aanmaak van het traanvocht. Beide oorzaken hebben elk hun uitlokkende factoren. Een van de uitlokkende factoren kan een allergische reactie zijn, en ook hiervoor is Thealoz Duo een ideale oplossing.

Wanneer je last hebt van droge, jeukende vermoeide ogen en noem maar op, dan heb je nood aan het bevochtigen en herstellen van uw oogoppervlak. En hiervoor heeft Thealoz Duo de kunsttraan zonder bewaarmiddelen omdat bewaarmiddelen net zorgen voor een averechts effect en dus droge ogen veroorzaken. Het is dus een bewuste keuze om bewaarmiddelen te vermijden in de kunsttraan. Naast droge ogen zijn er nog enkele bijwerkingen waardoor Thealoz Duo bewust de bewaarmiddelen vermijdt in de kunsttranen.

De kunsttranen van Thealoz Duo hebben verschillende positieve effecten op het oog. Zo heeft de kunsttraan het effect om het oog te smeren, te beschermen, te herstellen en dit met een langdurend effect. Zo ben je voortaan verlost van dat vervelende gevoel van droge ogen, en zeker nu de lente in aantocht is (pollen).

Getest en goedgekeurd!

Zelf heb ik de Thealoz Duo mogen testen omdat ik vaak last heb van een allergische reactie op huisstof, huisstofmijt, pollen en dieren. En natuurlijk lokt de allergische reactie droge en jeukende ogen uit.
De kunsttranen van Thealoz Duo zijn gemakkelijk in gebruikt dit omdat de druppeltjes van iets kleiner formaat zijn. Ik ben fan van deze kleinere druppeltjes omdat de helft op deze manier niet uit je ogen loopt na het druppelen. Ik kan nu perfect druppelen zonder dat er vocht/traan naast mijn ogen rollen. De druppel voelt ook heel natuurlijk aan, je voelt het bijna niet wanneer je deze in je oog aanbrengt. Bij andere oogdruppels had ik na het gebruik altijd even een vervelend prikkelend gevoel en kan ik enkele seconden geen licht verdragen. Bij de Thealoz Duo druppels heb ik dit vervelend gevoel niet. Ik heb voortaan zelf een potje Thealoz Duo in mijn handtas zitten omdat ik nu perfect op elk moment kan druppelen zonder dat het naast mijn ogen loopt. Preventief druppelen is voor mij eindelijk realiteit geworden. Bye bye drogen en jeukende ogen!  

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels