02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Toon alle thema's »

Geef je oude thermometer op en kies voor Age Precision technologie!

De Braun Thermoscan 7 is het nieuwe paradepaartje van Braun. Met de gepatenteerde Age Precision technologie is deze thermometer de enige oorthermometer met een koortsindicator die ingesteld kan worden naargelang leeftijd.  Deze revolutionaire technologie laat geen twijfel meer bestaan over de temperatuur van je kind. Wist je trouwens dat een temperatuur die bij een van je kinderen als normaal wordt beschouwd, kan wijzen op koorts bij een pasgeborene? Bovendien zijn de resultaten erg gemakkelijk te interpreteren dankzij een display met kleurcodes die de aanwezigheid of afwezigheid van koorts aangeeft. De thermometer heeft ook een scherm met nachtverlichting, ideaal dus voor 's avonds. De tip is voorverwarmd tot 34°C voor extra comfort en extreme precisie. Het gebruik ervan in het oor vermindert het risico van foutieve metingen die je kunt tegenkomen met een frontale thermometer, omdat die wordt blootgesteld aan kou, zweet of haar, die allemaal de nauwkeurigheid verminderen.

Deze thermometer heeft een groothoeksonde en is daarom geschikt voor het hele gezin, zowel voor pasgeborenen als voor hun ouders. De ExacTemp-technologie bevestigt met een licht- en geluidsignaal dat de thermometer klaar is om een nauwkeurige meting uit te voeren. De metingen zijn snel, zacht en gemakkelijk te nemen en de thermometer heeft 9 geheugenlocaties, waardoor het het ideale hulpmiddel is om de evolutie van de temperatuur in de loop van de tijd te regelen. Er zijn ook 21 hygiënische wegwerplensfilters bijgevoegd. Deze filters zijn wegwerpbaar om een hygiënisch gebruik te garanderen en om het risico van contaminatie tussen verschillende gebruikers te voorkomen. De verpakking bevat ook een gebruikershandleiding, 2 alkalinebatterijen en een snelstartgids.

Nog steeds niet overtuigd? De precisie is klinisch bewezen. Het is even nauwkeurig als een rectale temperatuurmeting bij baby's, maar het gebruik ervan is gemakkelijker en comfortabeler en geschikt voor het hele gezin! Bovendien is de thermometer Braun Thermoscan 7 de enige thermometer die artsen volledig vertrouwen! Hun mening is uiterst positief en 8 van de 10 artsen bevelen het gebruik aan. Waag de sprong en bezoek onze site of Amazon voor meer informatie en instructies voor dit product.