Acar'Up Uno Kit Oplossing + Textiel 1 stuks

Acarup is een eenvoudig te gebruiken valstriksysteem om allergene huisstofmijt uit matrassen, zetels, tapijt en andere stoffen meubels te verwijderen en te doden. Acarup is een 100% natuurlijke anti-mijt oplossing zonder biociden, is een zeer eenvoudig te gebruiken. Kan gebruikt worden voor 3 toepassing op een éénpersoonsbed.

€ 29,95 -20%
23,96
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Anti-huisstofmijt.
Verwijder de dekbedden en dekens 2 uur voor het gebruik van Acar'Up. Zorg ervoor dat de hoofdkussens en het overtrek op de matras blijven. Plaats het Acar'Up-textiel op de matras en op het hoofdkussen, met de krullende zijde naar de matras gekeerd. Verstuif 3 dosissen van het Acar'Up-lokmiddel per vierkant van op ongeveer 30 cm afstand. Verwijder het textiel na 2 uur. Reinig het met zeep zonder wasverzachter in de wasmachine op 60°C. Stofzuig de matras om de laatste huisstofmijtresten te verwijderen. Herbruikbaar. Zodat Acar’Up naar behoren zou werken, is het ten zeerste afgeraden om een wasverzachter te gebruiken tijdens het wassen. Na het wassen als het textiel droog is, kan het textiel opnieuw gebruikt worden om mijten uit te roeien. Gebruik het product 1 keer per maand. Tijdens de eerste maand is het aangeraden om het product 1 keer per week te gebruiken.
Textiel: 100% katoen, wasbaar in een machine met zeep, zonder javel. 100cm x 200cm (grootte van een enkel matras). Spray: 50ml, zonder drijfgas. Oplossing: plantenextracten, zeer precies afgemeten om de juiste dosis te bekomen.
Merk Acar-up
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Bed en omgeving
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!