Cavilon Barrierecrème Zakjes Crème 20x2g

Crème in de vorm van afzonderlijke zakjes om een ademende barrièrelaag te vormen op de huid. Beschermt de huid tegen het binnendringen van vocht, zoals urine, faeces en andere lichaamsvloeistoffen en voorkomt huidbeschadigingen door kleeflagen en frictie. Zonder parabenen.

€ 30,29 -15%
25,75
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Niet prikkende polymerische oplossing die een uniforme waterdichte film vormt op de huid. Het alcoholvrije en sneldrogend solvent is niet-bijtend en niet-cytotoxisch. De waterbestendige siliconen/acrylaatfilm is transparant en kleurloos en bezit een uitstekende zuurstof/waterdamp permeabiliteit. Biedt een doorgedreven protectie van rode, geïrriteerde huid bij incontinentie van bedreigde of beschadigde huid bij stoma's, doorligwonden en veneuze ulcera, tot 72 uur.
Beschermt de huid tegen het binnendringen van vocht, zoals: urine, faeces en andere lichaamsvloeistoffen en voorkomt huidbeschadigingen door kleeflagen en frictie.

Dimethicon, water, Dicapryladipate, kokosolie, PPG (15) stearylether, dipropyleenglycol, isopropyl palmitaat, minerale olie, ethyleen / acrylzuur copolymeer, terpolymeer, paraffine, magnesiumsulfaat, propyleenglycol, geur, diazolidinylurea methylparabeen, propylparabeen.


Merk 3M
Aflevervorm Crème
Type product Verzorgingsproduct
Incontinentiemateriaal Accessoires
Effect Huidbeschermend
Doelgroep Man, Vrouw
Aangewezen bij Doorligwonden, Huidirritatie
Maat Geen
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!