02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Tilman Enterofytol Capsules 60 stuks

1 reviews
19,10 19,90
Op voorraad
19,10
-5% **
prijs apotheek: 19,90* Je bespaart: -0,80
Voedingssupplement op basis van kurkuma en venkel in de vorm van capsules, is aanbevolen bij darm ongemak met opgeblazen gevoel, flatulenties en abdominale druk.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De kurkuma wortelstok bevat verschillende zogenaamde 'kurkuminoïde' bestanddelen, waarvan kurkumine de belangrijkste is. Deze draagt bij tot het darmcomfort. De bestanddelen van kurkuma worden niet goed in het organisme opgenomen. Het bio-geoptimiseerde kurkuma extract is zo ontwikkeld dat de kurkumine beter opgenomen wordt, wat voor een optimaal resultaat zorgt.De etherische olie van venkel vermindert de productie van spijsverteringsgassen bij een opgezet gevoel en flatulentie.De combinatie van kurkuma en etherische olie van venkel verzacht darm ongemak op duurzame wijze.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Opgeblazen gevoel, flatulentie, winderigheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules tweemaal per dag voor de maaltijd, gedurende 1 maand.Daarna 2 capsules 1 keer per dag.

Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minder

Mag niet gebruikt worden tijdens zwangerschap of borstvoeding, evenmin bij een obstructie van de galwegen.Vraag een medisch advies bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia op basis van coumarinen en heparinen.Het gebruik onderbreken in geval van aanhoudende diarree.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Emulgator : polysorbaat 80 - bio-geoptimiseerd extract van Curcuma longa gestandaardiseerd op 42 mg kurkumine - etherische venkelolie (Foeniculum vulgare) 25 mg - voedingszuur : citroenzuur - capsule : gelatine, glycerol, water, kleurstoffen : rood ijzeroxide, zwart ijzeroxide.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Mag niet gebruikt worden door kinderen jonger dan 12 jaar. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies.

Mag niet gebruikt worden tijdens zwangerschap of borstvoeding, evenmin bij een obstructie van de galwegen.Vraag een medisch advies bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia op basis van coumarinen en heparinen.Het gebruik onderbreken in geval van aanhoudende diarree.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tilman
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Opgeblazen gevoel
Effect Minder opgeblazen gevoel, plattebuikeffect
Bevat Kurkuma, Venkel
Keyword Opgeblazen gevoel, Winderigheid
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Tilman Enterofytol

Effectief

François
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek