02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Tilman Flexofytol Capsules 180 stuks

21 reviews
Capsules 180 stuks
36,48 59,80
Op voorraad
36,48
-39% **
prijs apotheek: 59,80* Je bespaart: -23,32
Voedingssupplement op basis van curcuma dat de gewrichten soepel houdt en de kraakbeenveroudering tegengaat.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De wortel van de kurkuma plant bevat een geheel aan bestanddelen die "curcuminoïden" worden genoemd en waarvan curcumine de belangrijkste is. Curcumine is een krachtig antioxidant die bijdraagt tot de soepelheid van de gewrichten, spieren en pezen. Om een optimale activiteit te bekomen, dient men dagelijks zeer grote hoeveelheden kurkuma in te nemen, daar de curcumine slechts zwak opgenomen wordt door het lichaam en niet goed doordringt in het bloed. De bio-geoptimiseerde curcumine (verhoogde opname in het bloed) maakt een optimaal effect mogelijk. Het bio-geoptimiseerd extract is een exclusiviteit van Flexofytol®, verkregen door een fabricagetechniek waardoor curcumine beter wordt opgenomen dan uit kurkumapoeder.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewrichten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewone dosering: 6 tot 12 jaar: 's ochtends 2 capsules, gedurende 1 maand. Ouder dan 12 jaar: 's ochtends en 's avonds 2 capsules, gedurende 1 maand. Onderhoudsdosering: 6 tot 12 jaar: 's ochtends 1 capsule. Ouder dan 12 jaar: 's ochtends 2 capsules. Pezen: 6 tot 12 jaar: 's ochtends en 's avonds 2 capsules, gedurende 1 week. Ouder dan 12 jaar: 's ochtends en 's avonds 4 capsules, gedurende 1 week. Flexofytol mag niet gebruikt worden door kinderen onder 6 jaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Bio-geoptimiseerd extract van Curcuma longa gestandaardiseerd op 42 mg actief curcumine*, polysorbaat 80 (emulgator E433), citroenzuur (zuurmiddel E330), capsule: gelatine, glycerine, kleurstoffen (titanium dioxide, karmijnzuur, ijzeroxide), water.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tilman
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie
Bevat Kurkuma
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Kraakbeen, Onderhoudsbehandeling, Soepele gewrichten
Zonder suiker? available

Laatste reviews en ervaringen met Tilman Flexofytol

Ze helpen mijn man heel goed tegen de gewrichtspijn ! Zijn zeer tevreden! Snelle levering tegen een eerlijke prijs !

GroBu

Na een behandeling met cortisone en het hervatten van mijn werkzaamheden kwam de pijn in mijn elleboog toch terug. Met dagelijkse inname van dit product is de pijn zo goed als verdwenen.

David Bosmans

Wij gebruiken dit al heel lang, op aanraden van onze (homeopathische), huisarts. Ik moet minder vaak naar de osteopaat en voel me fysiek wel heel goed.

Bert Baetens

Flexofytol verdraag ik prima en curcuma is niet alleen een hulp voor de vertering maar heeft ook een beschermende functie!

Magda

Wij nemen nu op aanraden flexofytol 4 s morgens en 4 s avonds de eerste week en nu 2keer 2 maar merken nog geen verschil.Hoelang duurt dit om effectief een verschil te voelen.Geven zeker niet op.

cieters Monique

Het product is heel goed maar momenteel is Viata te duur met dit product!

GDW SANTENS GEERT

deze capsules werden mij aanbevolen door mijn arts een paar jaar geleden, ik begon de behandeling met 2 capsules per dag en sinds 2 jaar neem ik er maar één in de ochtend. Ik voel me echt beter in mijn gewrichten.

fourdrain

De producten die ik bij viata koop zijn van super goeie kwaliteit, daar bij heb nog een aantrekkelijke korting. De betaling en aflevering zijn feilloos, en veilig.

Jean

zowel mijn man en ik gebruiken het en werkt goed.van zodra je er mee stopt voel je het verschil

marleen

Verminderde rug- en ledemaatpijn.

Béa

Het heeft een hele poos geduurd eer ik verbetering merkte, maar nu ben ik er best tevreden over.

Lut

Neem al verschillende jaren flexofytol. WERK goed, géén bijwerkingen!

Karin

effectief genoeg voor mijn nek- en schouderpijn

nat

Super product. Ik neem het elke dag, wanneer ik stop, merk ik dadelijk een groot verschil!

gerda

Op voorschrift arts. Geeft voldoening.

Lieve

Heel goed product. Neem het al langere tijd. Ben eens een tijd gestopt en merkte meteen het verschil.

Brigitte

Wegens mijn overbuur vrouw ben ik ook Flexofytol beginnen gebruiken, mijn eerste doos is bijna leeg. Gedurende enkele weken heb ik veel minder tot geen last van mijn rug. ik doe verder.

Helena

Na jaren last te hebben van mijn rug,neem ik nu elke dag flexofytol.De rugpijn is veel minder.

Monique

Kreeg eerst een medicatie met cortisonen. Dat beviel mij niet en nu neem ik flexofytol. Veel minder pijn en daar ben ik blij mee.

Chris

Mijn man had heel wat last na 4 knieoperaties. Met dit product loopt alles soepel en minder pijnlijk. Ook zijn andere gewrichten hebben er baat bij. Had wel een kuur van 3 maanden nodig vooraleer goede resultaten

Maureen

Reeds na 4 dagen, 4 capsules per dag, opmerkelijke verbetering van artrose in vingers. Hand en vingers minder stijf 's morgens en vooral minder pijnklachten gedurende de hele dag.

Lieve
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek