tilmanTilman

Het deskundig laboratorium Tilman pharma België ontwikkelt al meer dan 50 jaar lang natuurlijke producten die gezondheidsproblemen kunnen genezen. Op die manier draagt Tilman bij aan de gezondheid van je lichaam en dus ook je geest. Alle producten worden onder strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen geproduceerd. Ze zijn ook enkel verkrijgbaar via apotheken zodat er professionele zorgverstrekkers ter beschikking van de patiënten staan. Tilman gebruikt planten in zijn formules en gelooft dus in fytotherapie. Fytotherapie is de plantengeneeskunde en zo ook de oudste vorm van geneeskunde die er bestaat. Dieren gebruiken instinctmatig planten om bepaalde symptomen of klachten te verhelpen. Ook mensen deden dit in het verleden. Planten hebben dus wel degelijk een genezende werking wanneer ze juist gebruikt worden. Daarnaast hebben planten als voordeel dat ze in alle zachtheid inwerken, waarbij mogelijke negatieve effecten gering zijn. Op die manier krijgt de fytotherapie een belangrijke rol in het behandelen van verschillende vaak voorkomende aandoeningen.

Men kan de planten op verschillende manieren consumeren. Dit kan gaan van een infusie tot het extraheren van het concentraat van de plant. Wanneer je het extract uit de plant haalt, verkrijg je een soort poeder zoals bij kurkuma waar alle essentiële bestanddelen inzitten. Op deze manier kan je eigenlijk het extract standaardiseren omdat je de actieve stoffen die erin zitten perfect kan controleren.

2 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,4 / 10
 • Leyla Aydemir uit Antwerpen schreef:
  Snel, eerlijk en correcte behandeling
  N/a
 • Greta uit Bredene schreef:
  Uitstekende service
  Perfecte service
 • M.t uit Antwerpen schreef:
  Correcte levering, met track en trace
  Product goed verpakt, snelle levering
1 - 2 van 2 |
promo
placeholder Tilman Solenium hydra intense
 (0)
Tilman Solenium hydra intense Droge olie 125ml

Deze hydraterende droge olie is geschikt voor alle huidtypes, kan ook op de haren aangebracht worden.Zeer licht en delicaat geparfumeerd, dringt snel in en is niet plakkerig.

prijs apotheek: 21,80
18,53 -15%
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel vandaag, woensdag geleverd

prijs apotheek: 21,80

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel vandaag, woensdag geleverd

placeholder Tilman Solenium hydra intense Promo
 (0)
Tilman Solenium hydra intense Promo Droge olie 125ml

Deze hydraterende droge olie is geschikt voor alle huidtypes, kan ook op de haren aangebracht worden.Zeer licht en delicaat geparfumeerd, dringt snel in en is niet plakkerig. Aangeboden met een armbandje zolang de voorraad strekt.

prijs apotheek: 21,80
18,53
Tijdelijk geen voorraad
product.view.content.addfavourite

prijs apotheek: 21,80

1 - 2 van 2 |