02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Tilman Solenium Intense Capsules 56 stuks

2 reviews
Capsules 56 stuks
20,06 22,80
Op voorraad
20,06
-12% **
prijs apotheek: 22,80* Je bespaart: -2,74
Bereidt de huid voor op blootstelling aan zonlicht of UV-stralen. Voedt de huid en voorkomt huidveroudering tijdens en na blootstelling aan de zon. Verlengt uw zomerse teint. Met vitamine PP.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Bereidt de huid voor op de blootstelling aan zon en UV-stralen. Solenium Intense voedt de huid en voorkomt huidveroudering tijdens en na de blootstelling aan de zon en/of de UV-stralen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 capsule 's morgens en 1 capsule 's avonds nemen met een groot glas water. Neem de capsules 2 weken voor en tijdens de periode van blootstelling aan zon en UV-stralen. Om de stralende tint langer te behouden, mag de inname verlengd worden 2 weken na de blootstelling aan de zon en/of de UV-stralen. Opgelet: niet meer dan 2 capsules per dag nemen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Teunisbloemolie (9 % gammalinoleenzuur/GLZ) 500 mg, saffloerolie 135 mg, vitamine PP 27 mg (150 % ADH), vitamine E 10 mg (100 % ADH), bètacaroteen 3,6 mg (equivalent vitamine A = 0,6 mg 75 % ADH), lycopeen 2 mg, selenium 50 µg (71,4 % ADH).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tilman
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen bescherming tegen de zon Voorbereiden op de zon
Supplementen voor de huid Bescherming tegen de zon
Keyword Beschermend, Zon
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Tilman Solenium Intense

Ik neem dit product al enkele jaren voor mijn zomervakantie en het helpt me zonder allergische reacties door de vakantie uit. En een mooi bruin tintje er aan over houden, ik ben tevreden

Inge

Helpt mijn huid beschermen in de zon. Het maakt verschil als ik dit inneem of niet, ik kan veel beter tegen de zon als ik het inneem. En ik word er nog mooi bruin van.

Marcella
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek