02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Tilman Solenium Intense economy pack Capsules 112 stuks

9 reviews
Capsules 112 stuks
24,72 39,80
Op voorraad
24,72
-38% **
prijs apotheek: 39,80* Je bespaart: -15,08
Bereidt de huid voor op blootstelling aan zonlicht of UV-stralen. Voedt de huid en voorkomt huidveroudering tijdens en na blootstelling aan de zon. Verlengt uw zomerse teint. Met vitamine PP.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Bereidt de huid voor op de blootstelling aan zon en UV-stralen. Solenium Intense voedt de huid en voorkomt huidveroudering tijdens en na de blootstelling aan de zon en/of de UV-stralen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule 's morgens en 1 capsule 's avonds nemen met een groot glas water. Neem de capsules 2 weken voor en tijdens de periode van blootstelling aan zon en UV-stralen. Om de stralende tint langer te behouden, mag de inname verlengd worden 2 weken na de blootstelling aan de zon en/of de UV-stralen. Opgelet: niet meer dan 2 capsules per dag nemen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Teunisbloemolie (9 % gammalinoleenzuur/GLZ) 500 mg, saffloerolie 135 mg, vitamine PP 27 mg (150 % ADH), vitamine E 10 mg (100 % ADH), bètacaroteen 3,6 mg (equivalent vitamine A = 0,6 mg 75 % ADH), lycopeen 2 mg, selenium 50 µg (71,4 % ADH).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tilman
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen bescherming tegen de zon Voorbereiden op de zon
Supplementen voor de huid Bescherming tegen de zon
Keyword Beschermend, Zon
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Tilman Solenium Intense economy pack

Ik en mijn vrouw gebruiken dit al jaren tijdens de blootstelling aan de zon in de zomermaanden. Wij zijn dit gaan gebruiken omdat wij huiduitslag kregen en met dit produkt hebben wij daar omzeggens geen last meer van.Ook een pluim voor de vlugge opsturing!

TORFS IVAN

Zeer goed product,werk bij mij al heel snel.ga het zeker terug kopen.ook topprijs.zeeeeer tevreden

Verlinden G

Super product is erg bleek in het gezicht en ik heb een satijnachtige huid en een schitterende look. Elke keer als ik mijn geheim wordt gevraagd voor dit uitzonderlijke product, wordt mij gevraagd om mijn dank te zeggen voor dit uitzonderlijke product.

Béatrice

Gebruik het nu enkele weken en merk dat ik sneller bruin wordt zonder verbranden (smeer me wel om dd 2uren in) Ik ben er dus tevreden mee

Emmy

na jaren lang vechten tegen zonneallergie, kan ik dankzij solenium intense genieten van een lange hete zomer!!!! zonder jeuk of pukkeltjes. aanrader: begin bijtijds!!!!!!!!! laat de zomer maar komen............ en een pluim voor jullie

Ann Colleman

Hoe langer gebruik, hoe langer resultaat

Chantal Evrard

Heb al vele jaren ervaring met solenium van tillman,daar ik met een zwaar zonneallergie zat En sinds ik die pilletjes neem geen last meer kan nu ook van de zon genieten Dank u wel voor het super profijt Heb heel vele andere geprobeerd Tot ik jullie ontdekte is het voorbij mijn ellende Topproduct Gebruik nu ook de olie intense 👍

Daniëlle

Ongelooflijke, eindelijk zichtbare resultaten. Een ongewone formulering. Het werkt echt goed voor de zon, helpt om de zonnebloem te verlengen tot december voor mij voordat de vlekken verminderen nadat mijn kuur stopt. Verbetert de huid en haar glans aanzienlijk. Hoe dan ook. Ik koop dit product altijd terug.

Antoine

Ik kende tilman solenium al. Ik doe elk jaar voor de vakantie een kleine kuur... super!

francine
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek