Tilman Tensiofytol Capsules 56 stuks

Voedingssupplement op basis van bladeren en fruit van olijf, voor een bloeddruk in evenwicht, in de vorm van capsules. Draagt bij tot het behoud van een goede bloeddruk.

prijs apotheek: 14,90
11,92 -20%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Extracten uit gedroogde olijfbladeren (Olea europaea) bevatten voornamelijk polyfenolen, waaronder hydroxytyrosol. Hydroxytyrosol is de meest krachtige antioxidant en anti-radicalair die in de natuur voorkomt.Dankzij zijn antioxiderende eigenschappen helpt hydroxytyrosol om de oxidatie van LDL-cholesterol en de vorming van arteriële plak te verminderen.Een olijfblad (Olea europaea) bestaat voornamelijk uit oleuropeïne, polyfenolen en esters. Oleuropeïne is het meest actieve ingrediënt van olijfbladeren: in ons lichaam wordt het hoofdzakelijk omgezet naar hydroxytyrosol.Talrijke wetenschappers hebben het olijfblad bestudeerd en ze hebben kunnen aantonen dat het bijdraagt tot het behoud van een normale bloeddruk.
Volwassenen vanaf 18 jaar: 2 capsules per dag.
De eerste bij het ontwaken en de tweede ‘s avonds voor het eten innemen, met een groot glas water.

Niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
INGREDIËNTEN per capsule : Olijfblad droog extract (Olea europaea) 167 mg - Omhulsel : gelatine - Olijf droog extract (Olea europaea) 53 mg - Vulstoffen : microkristalijne cellulose, tricalciumfosfaat - Antiklontermiddelen : siliciumdioxide, talk, magnesiumzouten van vetzuren - Kleurstoffen : ijzeroxiden.
Merk Tilman
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Bloeddruk

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!