02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Trisport Vit-elite Capsules 2x15 stuks

14,72 16,00
Op voorraad
14,72
-8% **
prijs apotheek: 16,00* Je bespaart: -1,28
Voedingssupplement op basis van vitamines en mineralen, in de vorm van capsules. Alfa-liponzuur speelt een belangrijke rol in de verbranding van suikers in onze cellen met het oog op energieproductie. Bovendien is het ook een krachtig antioxidant dat andere antioxidanten kan recycleren zodat ze langer kunnen beschermen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Vitamines, mineralen en spoorelementen zijn micronutriënten waarvan kleine hoeveelheden noodzakelijk zijn om het leven in stand te houden en die uit de voeding verkregen moeten worden. Speciaal voor sporters is CoQ10 en alfa-liponzuur toegevoegd. CoQ10 is de limiterende factor (zwakste schakel) in de snelheid van de energieproductie in de mitochondriën. De hartspier en skeletspieren zijn het gevoeligst voor een CoQ10-tekort. Alfa-liponzuur speelt o.a. een belangrijke rol bij de suikerverbranding in onze cellen voor energieproductie. Alfa-liponzuur is ook een sterke antioxidant en is in staat om andere antioxidanten te recycleren zodat ze langer hun beschermende werking kunnen uitoefenen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Mg 45 mg, Zn 15 mg, Mo 75 µg, Fe 4,2 mg, Se 66,7 µg, Mn 1,7 mg, Cu 1,1 mg, KI 67 µg, vitamine C 60 mg, nicotinamide 48 mg, vitamine D3 7,5 µg, vitamine E 22 mg, CoQ10 25 mg, B1 4,2 mg, B2 4,2 mg, B5 18 mg, B6 4,2 mg, PABA 5 mg, B12 3 µg, cholinecitraat 9,4 mg, biotine 0,5 mg, foliumzuur 300 µg, alfaliponzuur 15 mg, druivenpitextract 10 mg, L-glutathion 4 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Trisport
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Sporters
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Keyword Energie, Sport, Vitaliteit
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Trisport Vit-elite

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek