02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

TrustCare 4 wiel Rollator Let's go out rood 1 stuks

1 stuks
399,00
Op voorraad
399,00
Lichte 4 wiel rollator, uitermate geschikt voor gebruik buiten huis. Deze rollator heeft een modern design met een zitje en opbergtas. De remkabels zijn weggewerkt, de handgrepen zijn comfortabel en in hoogte verstelbaar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Deze rollator van het merk TrustCare is een zeer lichte rollator van slechts 6,2 kg. Door de vier wielen is hij goed wendbaar. De grote voorwielen, draaien 360°, maken het mogelijk om gemakkelijk over stoepranden en andere obstakels te rollen. De achterwielen hebben een spatbord ter bescherming tegen vuil. Bovendien absorberen de achterwielen trillingen voor een comfortabel gebruik. Hierdoor is de rollator uitermate geschikt om buiten te gebruiken. De zachte comfortabele handgrepen zijn in hoogte verstelbaar, waardoor iedereen er gemakkelijk achter kan lopen. Zitje in waterafstotend imitatieleer en een elegant tasje.Deze rollator heeft naast de gewone remmen ook nog parkeerremmen. Zo blijft de rollator stevig staan als u even wilt rusten. De remmen zijn gemakkelijk te gebruiken. De rollator klapt in zodat hij makkelijk op te bergen is. Hij blijft gewoon staan als hij is ingeklapt en heeft hierdoor maar weinig ruimte nodig.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gewicht: 6,2kg. Hoogte: 78-96cm. Breedte tussen handgrepen: 41cm. Lengte: 64cm. Breedte: 57cm. Max gebruikersgewicht: 130kg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Trustcare
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Rollator

Laatste reviews en ervaringen met TrustCare 4 wiel Rollator Let's go out rood

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek