02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Tg 1 buisverband vinger 20m 1 stuks

6 reviews
1 stuks
7,60 8,94
Op voorraad
7,60
-15% **
prijs apotheek: 8,94* Je bespaart: -1,34
Buisvormig elastisch gaasverband voor vingers, duim en tenen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Geweven tubulair verband, 67% katoen, 33% viscose, kan tot 4x in zijn lengte uitgerekt worden. Kan gesteriliseerd worden. Opgerold in kartonnen dispenser. Bestemd voor fixatie van verbanden en als drukverband.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tubegauz
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Windels
Type windel Buisvormig verband
Keyword Fixatieverband, Snijwonden, Wondverband

Laatste reviews en ervaringen met Tg 1 buisverband vinger 20m

De service was echt super! Zo snel! 's Avonds rond 20 uur besteld en de volgende morgen al in huis. Het zag er keurig uit. Helemaal tevreden!

Gerrie

effectieve en praktische vingerbekledingsbeschermer met de plastic applicator die het aanbrengen van de vingertop vergemakkelijkt. hier kunt u een navulling krijgen zonder dat u telkens de applicator hoeft te kopen. De prijs is zeer correct. Geen enkel probleem met de bestelling, de betaling en de levering kwam binnen de 48 uur geannoteerd aan. ZO: VERZADIGD

Gérard

Uitstekend product dat al jaren wordt gebruikt

debricon

jersey ultra praktisch om een vinger te beschermen na een trauma van welke aard dan ook adviseer ik de aankoop van de applicator met om een verband perfect geschikt te maken in een beurt van ....... vinger Zeer tevreden met deze aankoop komt perfect overeen met mijn verwachtingen.

mam

Product niet bekend en het is jammer! moeilijk te vinden in een apotheek, voor mij die werkt in industrieel onderhoud, niet altijd gemakkelijk om continu te werken met beschermende handschoenen, dan in het geval van lichte snit niets beter voor mij dan TUBEGAUZ (Zeer gemakkelijk om te zetten met zijn applicator).

Yves

Kocht dit verband i.f.v. te stoppen met nagelbijten/prutsen aan de nagelriemen om de wondjes te laten genezen. Zit te los en rafelt snel uit, is niet geschikt voor wat ik het gekocht heb.

Eva
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek