02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Tyranos Active Capsules 90 stuks

5 reviews
Capsules 90 stuks
39,99
Op voorraad
39,99
Hoog gedoseerd voedingssupplement op basis van glucosamine sulfaat, boswelia, collageen, vitamines C en D3 in de vorm van capsules. Draagt bij tot het behoud van gezond kraakbeen en helpt bij kraakbeenproblemen. Aangewezen bij artrose.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

- voor een normale vorming van colleageen voor de normale werking van kraakbeen

- bij acute kraakbeenletsels, meniscus scheur, labrum scheur
- postoperatief na kraakbeen-, meniscus- of labrum operatie
- bij kraakbeendegeneratie, alle vorm van artrose en pre-artrose, artritis, chondrpathie, meniscopathie
- preventief ter bescherming van het kraakbeen

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kraakbeenproblemen, artrose.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 x per dag 3 capsules bij de hoofdmaaltijd.

Bij een acuut letsel is een gebruik van 4 maanden aanbevolen.
Bij preventief en/of chronisch gebruik is een gebruik van 6 maanden aanbevolen, daarna een stop van 2 maanden, telkens te herhalen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 3 capsules: Glucosamine sulfaat 1500mg, boswelia serrata 450mg, collageen type II 40mg, vitamine C 50mg, vitamine D3 0,02mg.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar, bij zwangerschap en borstvoeding.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tyranos
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Boswellia, Collageen Type 2, Glucosamine, Vitamine C, Vitamine D
Aangewezen bij Artrose, Kraakbeenproblemen
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Tyranos Active

Tyranos Active combineert 5 krachtige ingredienten die intensief bestuurd zijn in wetenschappelijke studies. Tyranos Active bevat deze substanties in de juiste dosering, zoals ze onderzocht zijn in klinische studies, hetgeen vaak niet voorkomt bij klassieke supplementen.

Om krachtige resultaten te kunnen bereiken, moet de dosering van de actieve ingrediënten voldoende hoog zijn. Omdat al die hoge doseringen niet in één capsule geraken, moet je er vaak meerdere per dag innemen. 

Veel supplementen pronken met actieve ingrediënten, om vervolgens een ordegrootte te weinig van dat ingrediënt te gebruiken. Tyranos gebruikt alleen ingrediënten in dezelfde dosering en vorm zoals gebruikt in de wetenschappelijke studies die de effecten van die ingrediënten hebben bewezen.

Het lichaam van iedereen is anders en de voordelen die je voelt, zijn vaak slechts de meest duidelijke. Veel mensen ervaren resultaten binnen enkele dagen. Andere voordelen op langere termijn kunnen langer duren of je merkt ze misschien helemaal niet. Dat is volkomen normaal. Zolang je je dagelijkse inname voortzet, doen die nuttige ingrediënten hun werk binnenin om je te ondersteunen.

Tyranos werkt volledig transparant. Elke batch van de supplementen wordt getest op identiteit, zuiverheid, sterkte en samenstelling, dus we kunnen er zeker van zijn dat wat op het etiket staat, in de capsules zit. Ze gebruiken ook onafhankelijke laboratoria om elke batch tweemaal te testen op zware metalen, microben, allergenen en andere verontreinigingen, om ervoor te zorgen dat ze onder de niveaus blijven die volgens de huidige Good Manufacturing Practices als veilig worden beschouwd.

Tyranos Active bestaat uit ingrediënten die je gewrichten ondersteunen, in hun zuiverste en meest opneembare vorm. Niets meer, niets minder. Tyranos gebruikt boswelliazuren van hoge zuiverheid, met een hoge concentratie aan actieve AKBA componenten (de stoffen die een krachtige werking hebben). Daarnaast gebruiken ze bio-identiek collageen type II en een hoge dosis glucosamine. En ze houden het simpel: éénmaal per dag 3 capsules bij de hoofdmaaltijd, speciaal ontwikkeld om gemakkelijk verteerbaar te zijn. 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Tyranos Active

Mijn linkerknie liep regelmatig vast, kwam in aanmerking voor nieuwe knie. Nu al een maand Tyranos Active aan het gebruiken, geweldig resultaat: ik wandel elke week 100km. Voorlopig maak ik geen afspraak meer voor operatie , geweldig. Dank u wel

Eddy

Tyranos Active is een goed product, kraakbeenletsel evolueert gunstig! De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam, de leveringen snel en correct. En Belgisch! Een aanrader.

Hugo

Sinds ik Tyranos Actie gebruik, voelt mijn knie veel soepeler aan. Stevige wandelingen en trappen maken zijn terug pijnvrij. Een echte veraderming, dankjewel!

Luan

Toen mijn chirurg me voorstelde om een voedingssupplement van Tyranos te proberen ipv een "gelspuit" in mijn knie, was ik sceptisch. Echter, reeds na 1 maand voelde ik beterschap. Momenteel kan ik met mijn knie weer stevige wandelingen aan alsook lange motorritten en zelfs voetballen.

Willy

Had reeds na 10 dagen resultaat. Dus zeer tevreden.

Sonja
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek