02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Tyranos Flex Capsules 90 stuks

5 reviews
Capsules 90 stuks
44,99
Op voorraad
44,99
Hoog gedoseerd voedingssupplement op basis van curcumine, boswelia, gember, vitamines C en D3 in de vorm van capsules. Draagt bij tot het behoud van flexibele gewrichten. Aangewezen bij ontstekingen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

- als natuurlijke ontstekingsremmer bij inflammatoire processen

- bij artritis, tendinitis, peritendinitis, synovititis, capsulitis, osteïtis, chondritis, fasciitis, tcontusies, distortio's, artralgie, botoedeem
- bij alle vormen van musculoskeletale ontsteking
- bij overbelasting van spieren of gewrichten
- pre- en postoperatief ter optimalisatie van weefselherstel en recuperatie van het operatieve trauma
- wanneer de patiënt last heeft van bijwerkingen bij gebruik van klassieke NSAIDs

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Ontstekingen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules bij het ontbijt en 1 capsule bij het avondeten.

Bij een acuut letsel is een gebruik van 4 maanden aanbevolen.
Bij preventief en/of chronisch gebruik is een gebruik van 6 maanden aanbevolen, daarna een stop van 2 maanden, telkens te herhalen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 3 capsules: 1000mg curcumine, 450mg boswellia serrata, 75mg gember, 50mg vitamine C, 0,02mg vitamine D3.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar, bij zwangerschap, borstvoeding en gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tyranos
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Boswellia, Kurkuma, Overige, Vitamine C, Vitamine D
Aangewezen bij Artrose, Gewrichtspijn, Spierpijn
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Tyranos Flex

Om krachtige resultaten te kunnen bereiken, moet de dosering van de actieve ingrediënten voldoende hoog zijn. Omdat al die hoge doseringen niet in één capsule geraken, moet je er vaak meerdere per dag innemen. 

Veel supplementen pronken met actieve ingrediënten, om vervolgens een ordegrootte te weinig van dat ingrediënt te gebruiken. Tyranos gebruikt alleen ingrediënten in dezelfde dosering en vorm zoals gebruikt in de wetenschappelijke studies die de effecten van die ingrediënten hebben bewezen.

Het lichaam van iedereen is anders en de voordelen die je voelt, zijn vaak slechts de meest duidelijke. Veel mensen ervaren resultaten binnen enkele dagen. Andere voordelen op langere termijn kunnen langer duren of je merkt ze misschien helemaal niet. Dat is volkomen normaal. Zolang je je dagelijkse inname voortzet, doen die nuttige ingrediënten hun werk binnenin om je te ondersteunen.

Tyranos werkt volledig transparant. Elke batch van de supplementen wordt getest op identiteit, zuiverheid, sterkte en samenstelling, dus we kunnen er zeker van zijn dat wat op het etiket staat, in de capsules zit. Ze gebruiken ook onafhankelijke laboratoria om elke batch tweemaal te testen op zware metalen, microben, allergenen en andere verontreinigingen, om ervoor te zorgen dat ze onder de niveaus blijven die volgens de huidige Good Manufacturing Practices als veilig worden beschouwd.

Tyranos Flex combineert 5 krachtige ingrediënten voor de ondersteuning van flexibele gewrichten, op basis van krachtige ingrediënten en talrijke klinische studies. Tyranos Flex bevat deze substanties in de juiste dosering, zoals ze onderzocht zijn in klinische studies, hetgeen vaak niet voorkomt bij klassieke supplementen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Tyranos Flex

Ze helpen mijn vrouw goed tegen de gewrichtspijnen in handen en knieen ! Zijn echt tevreden!

Jean-Pierre

Tyranos Flex werd voorgeschreven door mijn dokter tegen erge slijtage van mijn knie en nek (pijnlijk). Nu hoef ik minder ontstekingsremmers te gebruiken tegen de pijn.

Wendy

Mijn knieën zijn duidelijk beter nu ik Tyranos Flex neem.

Brigitte

Fan! Eenvoudig in te nemen capsules met de juiste hoeveelheden kwalitatief supplement.

Vicky

Mijn ontstekingen zijn nu al enkele maanden weg. Met 2 doosjes in te nemen ben ik al een hele tijd pijnvrij. Voor mij een echte aanrader dus!

Patricia
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek