02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Udo's choice Ultimate oil blend Oplossing 500ml

Oplossing 500ml
22,64 28,50
Op voorraad
22,64
-21% **
prijs apotheek: 28,50* Je bespaart: -5,86
Voedingssupplement op basis ven een combinatie van ongeraffineerde biologische oliën met een speciale verhouding aan omega 3-6-9 vetzuren.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De lijnzaad-, zonnebloem- en sesamolie in de Ultimate Oil Blend zijn o.a. vers, gegarandeerd biologisch en ongeraffineerd. Ze zijn zodanig bereid dat de ideale verhouding van de omega-3, omega- 6 en omega-9 vetzuren werd verkregen. De olie wordt verder mechanisch geperst bij een lage temperatuur in een ultramoderne, licht- en zuurstofvrije omgeving. Deze methode werd door FMD zelf ontwikkeld om de stabiliteit en de voedingswaarde van het product te maximaliseren. Bovendien werden ‘secundaire’ ingrediënten bij het product gevoegd die uitermate voedzaam zijn en bijdragen aan een gezond leven: teunisbloemolie, olie uit havervlokken en rijstkorrels, lecithine en MCT’s (middellange vetzuurketens). In tegenstelling tot vele andere oliën is Ultimate Oil Blend verpakt in ecologisch, niet-reactief, amberkleurig glas met een versheidsdatum. En ten slotte smaakt het heerlijk! Vrijwel geen enkele andere olie of oliemengsel benadert ook maar de waardevolle eigenschappen van Ultimate Oil Blend. Nog even vermelden dat Ultimate Oil Blend nooit opgewarmd mag worden. U kunt het heel gemakkelijk elke dag gebruiken op rauwkost, gekookte groenten, rijst, samen met andere sauzen op pasta’s, shake of fruitsla. 

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 x daags 15ml bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

lijnzaadolie*, zonnebloemolie*, sesamolie*, kokosnootolie*, teunisbloemolie* (13 mg GLZ/15 ml), rijstkiemolie*, soja lecithine, haverkiemolie*, antioxidant (vitamine E).
De oliën in deze melange verstrekken diverse vetzuren met een 2:1 verhouding van Omega-3, en Omega-6. * van gegarandeerd biologische teelt, 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Udo's Choice
Aflevervorm Oplossing
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Omega vetzuren, Teunisbloemolie
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Specifiek voor diabetici? available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Udo's choice Ultimate oil blend

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek