02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Urell Cranberry Capsules 15 stuks

Capsules 15 stuks
19,80 22,00
Op voorraad
19,80
-10% **
prijs apotheek: 22,00* Je bespaart: -2,20
Voedingssupplement op basis van veenbessen, hoog gedoseerd voor een beginnende infectie te verhelpen, ook aangewezen bij snel terugkomende blaasontstekingen om deze in frequentie te laten verminderen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

De PAC van de rode Noord-Amerikaanse veenbessen (Vaccinium macrocarpon) verhinderen dat bepaalde bacteriën zich op de wanden van de urinewegen gaan vastzetten. Vermindering van de urinaire ongemakken. Preventief: 1,5 liter water drinken, geen urine ophouden, urineren na seksuele betrekkingen. In Frankrijk heeft het AFSSA op 6 april 2004 officieel bekendgemaakt: " het dagelijks gebruik van 36 mg PAC leidt tot een vermindering van het aantal infecties (Escheria Coli) op de urinewegen". Symptomen: branderig gevoel (naar het einde van de mictie), troebele slecht ruikende urine, hematurie. Urell mikt op doelpubliek met beginnende blaasontstekingen en bevat 36 mg PAC, wat volgens de DMAC de hoogste dosis beschikbaar  op de markt is.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Tabletten: 1 tablet per dag. Sap: 1 koffielepel per dag (gedurende 30 dagen). Voldoende drinken. Gemakkelijk voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Tabletten: 36 mg proanthocyanidinen van het type A (PAC) uit rode Noord-Amerikaanse veenbessen (hoogst gedoseerde van de markt). Sap: 36 mg PAC (per koffielepel) BL DMAC gecontroleerd.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Urell
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Urinaire ongemakken Blaasontsteking
Bevat Cranberry, Veenbes
Aangewezen bij Urinaire ongemakken
Keyword Behandelend, Blaasontsteking, Preventie, Urinewegen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Urell Cranberry

Moet je vaker plassen en heb je een branderig gevoel tijdens het plassen? Dat kan wijzen op een blaasontsteking. Niet iedereen vertoont (dezelfde) symptomen bij een blaasontsteking. Ook buikpijn met krampen en bloed in de urine kunnen wijzen op een blaasontsteking. 

Heb je daarbovenop koorts, lage rugpijn, diarree, last van misselijkheid, ben je zwanger of heb je een verminderd afweersysteem? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de huisarts om je klachten te bespreken.

Indien je last hebt van een blaasontsteking, kunnen de volgende maatregelen helpen:

  • Drink voldoende water (1,5 liter per dag).
  • Plas regelmatig en ledig je blaas volledig.
  • Plas na elke geslachtsgemeenschap en reinig je intieme zone vervolgens.
  • Berendruif

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Urell Cranberry

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek