Urell express Capsules 15 stuks

Voedingssupplement op basis van veenbessen, hoog gedoseerd voor een beginnende infectie te verhelpen, ook aangewezen bij snel terugkomende blaasontstekingen om deze in frequentie te laten verminderen.

prijs apotheek: 20,08
17,07
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

De PAC van de rode Noord-Amerikaanse veenbessen (Vaccinium macrocarpon) verhinderen dat bepaalde bacteriën zich op de wanden van de urinewegen gaan vastzetten. Vermindering van de urinaire ongemakken. Preventief: 1,5 liter water drinken, geen urine ophouden, urineren na seksuele betrekkingen. In Frankrijk heeft het AFSSA op 6 april 2004 officieel bekendgemaakt: " het dagelijks gebruik van 36 mg PAC leidt tot een vermindering van het aantal infecties (Escheria Coli) op de urinewegen". Symptomen: branderig gevoel (naar het einde van de mictie), troebele slecht ruikende urine, hematurie. Urell mikt op doelpubliek met beginnende blaasontstekingen en bevat 36 mg PAC, wat volgens de DMAC de hoogste dosis beschikbaar  op de markt is.
Dosering

Tabletten: 1 tablet per dag. Sap: 1 koffielepel per dag (gedurende 30 dagen). Voldoende drinken. Gemakkelijk voor kinderen jonger dan 6 jaar.
Tabletten: 36 mg proanthocyanidinen van het type A (PAC) uit rode Noord-Amerikaanse veenbessen (hoogst gedoseerde van de markt). Sap: 36 mg PAC (per koffielepel) BL DMAC gecontroleerd.
Merk Urell
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Urinaire ongemakken Blaasontsteking
Bevat Cranberry, Veenbes
Aangewezen bij Urinaire ongemakken

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!