02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Uri-cran Forte Tabletten 30 stuks

7 reviews
Tabletten 30 stuks
31,01 39,75
Op voorraad
31,01
-22% **
prijs apotheek: 39,75* Je bespaart: -8,74
Medisch hulpmiddel op basis van hibiscusextract, propolis en xyloglucan in de vorm van tabletten. Helpt bij de eerste verschijnselen van een blaasontsteking.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Uri-cran Forte is een medisch hulpmiddel geïndiceerd voor de controle en preventie van infecties van de urinewegen veroorzaakt door ziekteverwekkers als E.coli en andere gram-negatieve bacteriën die vaak betrokken zijn bij urineweginfecties.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Blaasontsteking.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem bij de eerste symptomen 2 tabletten in gedurende 5 dagen.
Ter preventie neem je regelmatig 1 tablet per dag gedurende 15 dagen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Combinatie van Gelatine en Xyloglucaan (Hémicellulose), Propolis, Hibiscus sabdariffa, Siliciumdioxyde, Magnesiumstearaat , Maïszetmeel

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Uricran
Aflevervorm Tabletten
Type product Medisch hulpmiddel
Urinaire ongemakken Blaasontsteking
Bevat Hibiscus, Propolis
Aangewezen bij Ontsteking, Pijnlijk urineren
Keyword Behandelend, Blaasontsteking
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Uri-cran Forte

Wanneer de dagelijkse dosis Comfort wat steviger mag, schakel ik van tijd tot tijd even over op de sterke variant. Alles beter dan het zoveelste antibioticum.

leen leeman

Heb eindelijk iets gevonden tegen mijn blaasontstekingen. Moest geen antibiotica nemen en de pijn was even vlug beter als met antibiotica. Echt een aanrader voor iedereen met terugkerende blaasontstekingen. Ga ervoor zorgen dat ik dit product nu altijd in huis heb. Neem nu ook preventief dagelijks de gewone uri-cran.

Ann

Helpt goed tegen de bacterie ecoli.

Dorine

Vlotte levering. Na enkele dagen inname was er een totale verbetering.

Lieve

Vroeger zeker 2x per jaar blaasontsteking nu soms nog eens een keer.

Anita

omdat ik regelmatig blaasontsteking heb en antibiotica moet nemen heb ik op advies van de huisarts daarbij nog Uri-Cran forte gebruikt dit heeft goed geholpen. Na de eerste maand 2 's avonds voor 't slapen gaan en daarna 1 voor 't slapen gaan innemen. Omdat mijn blaas zo vaak geïnfecteerd is neem ik op zijn advies nog dagelijks 1 's avonds het helpt beter dan al die antibiotica die ik al genomen heb

Irene

Ik probeerde Uricran Forte bij het opkomen van de eerste tekenen van blaasontsteking. Ik wilde eerst dit middel proberen in plaats van onmiddellijk naar de huisarts te gaan voor antibiotica. Op aanraden van de apotheker de eerste 5 dagen 2 co's per dag en daarna doosje verder gebruiken aan 1 per dag. Ik ben helemaal verlost van de last en ben blij dat ik antibioticagebruik kon vermijden.

Marie
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek