02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
31-01-2020 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Scoren bij Valentijn doe je zo

Hallo Valentijntjes, zijn jullie er klaar voor om je geliefde eens goed te verrassen op Valentijn? Zo niet, dan hebben wij nog enkele leuke specials in petto waarmee je echt scoort. En nu hoor ik je al denken, hoe kan een online apotheek mij helpen bij het verrassen van mijn vriend of vriendin? Het antwoord: verbazingwekkend goed!

Ja hoor, want zo kan je je geliefde verrassen met een heerlijke en kwalitatieve parfum, een zalige lichaamsverzorging, een verrassend geschenkpakket, de beste make-up die ze ooit in haar kast heeft gehad of gewoon een goed verzorgingsproduct van bij Viata. En misschien vind je nog wel wat in onze categorie ‘seksualiteit’. Gebruik de code VALVPK2 bij aankoop van producten uit de categorieën: geschenkverpakkingen, make-up en seksualiteit en krijg -20% extra korting bovenop de laagste prijzen! De code is geldig tot en met 14/02/2020.

Make-up      lichaamsverzorging      parfums

Make-up                     Lichaamsverzorging                    Parfum

seksualiteit               Verwenpakketten

Seksualiteit                                        Verwenpakketten

Om jullie al wat op de goede weg te helpen, heb ik subtiel mijn collega’s eens aan de tand gevoeld wat zij graag zouden ontvangen op Valentijn.  

Je keuze nog niet gevonden? Dan lukt het hier waarschijnlijk wel mee

Wauw, dat zijn al een hele hoop tips, hé? Maar we stoppen nog niet, want ik heb nog wel enkele leuke ideetjes in mijn hoofd die ik graag met jullie wil delen. Maar oké, ik beloof dat ik het kort zal houden.

  • Heb je al eens gedacht aan een super leuke bodyscrub? Zo kunnen jullie toch heerlijk samen douchen bij Valentijn. Of heb je eerder zin in een lekker warm bad? Dan hebben we ook geweldige badolie’s natuurlijk. PS, dit kan je perfect combineren met een heerlijke, rustgevende aromatherapie. Zalig!

  • De nuxe Huile Prodigieuse is ook absoluut een top idee om cadeau te doen. De olie is ge-wel-dig! De Nuxe Huile Prodigieuse voedt, herstelt en verzacht het gelaat, het lichaam en de haren in één beweging. De huid van het gelaat en lichaam is zacht en satijnachtig. Het haar is soepel, zacht en glanzend. En eerlijk, ik heb de olie in mijn kastje staan en kan hem absoluut niet meer missen.

  • En last but nog least: je kan altijd eens eventjes rondneuzen in onze categorie ‘seksualiteit’ en wie weet vind je daar wel je pleziertje voor twee. Veel plezier!

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels