06-02-2018 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Scoren bij Valentijn doe je zo

Hallo Valentijntjes, zijn jullie er klaar voor om je geliefde eens goed te verrassen op Valentijn? Zo niet, dan hebben wij nog enkele leuke specials in petto waarmee je echt scoort. En nu hoor ik je al denken, hoe kan een online apotheek mij helpen bij het verrassen van mijn vriend of vriendin? Het antwoord: verbazingwekkend goed!

Ja hoor, want zo kan je je geliefde verrassen met een heerlijke en kwalitatieve parfum, een zalige lichaamsverzorging, een verrassend geschenkpakket, de beste make-up die ze ooit in haar kast heeft gehad of gewoon een goed verzorgingsproduct van bij Viata. En misschien vind je nog wel wat in onze categorie ‘seksualiteit’, voor de durvers natuurlijk ;-).

 

            

Make-up                     Lichaamsverzorging                    Parfum

               

Seksualiteit                                        Verwenpakketten

 

Om jullie al wat op de goede weg te helpen, heb ik subtiel mijn collega’s eens aan de tand gevoeld wat zij graag zouden ontvangen op Valentijn.  

Wie absoluut wil scoren gaat voor Cent Pur Cent

En opmerkelijk was dat vele Viata dames onmiddellijk aan hetzelfde merk dachten, namelijk Cent Pur Cent. Het is overduidelijk dat onze dames er naar hunkeren om hun make-upset aan te vullen met allerlei heerlijke Cent Pur Cent producten. En nu moet ik ook wel eventjes heel eerlijk zijn, het is ook écht wel een geweldig make-up merk! Eens je Cent Pur Cent getest hebt, wil je echt niets anders meer. Dus jongens, waar wacht je nog op? Gooi die Cent Pur Cent maar snel in je winkelmandje!

Oh, ik begrijp al wat je tegenhoudt: je hebt echt geen idee wat je moet kiezen uit het uitgebreide gamma? Geen probleem, de absolute favorieten bij Viata zijn de lippenstiftjes waarvan de Rouge Parfait een topkleur is. De Rouge Parfait is, zoals de benaming zelf al verklapt, een geweldig mooi, vurig rood kleurtje die daar bovenop ook nog eens geweldig goed blijft zitten. Dus dames en heren, kussen maar op Valentijn!

PS de Rouge Parfait is een ideale kleur om cadeau te doen op Valentijn


Verder zijn onze dames ook enorm wild van de minerale poeder van Cent Pur Cent. De minerale foundation is enorm gemakkelijk om aan te brengen en geeft een zijdezacht en langdurig resultaat.

PS Cent Pur Cent is een Belgische make-uplijn die 100% minerale ingrediënten gebruikt. Hiermee kan je dus perfect je huid maquilleren zonder ze te beschadigen

Daarnaast is ook de kabuki brush van Cent Pur Cent enorm geliefd bij make-upliefhebbers. Met de kabuki brush breng je zeer gemakkelijk de minerale foundation aan op het gelaat en deze zorgt daarbij ook nog eens voor een perfecte dekking. Een ideaal accessoire dus om je lieve vriendin cadeau te doen.

Speel op safe en ga voor kwalitatieve parfum

Naast make-up valt ook parfum heel erg in de smaak bij onze dames. Zo is de Nuxe Prodigieux le parfum een uitschieter voor onze dames, maar ook de parfum van Louis Widmer kan onze Viata dames wel verleiden. Zo hebben we natuurlijk ook nog enkele leuke geurtjes van Roger&Gallet. Keuze genoeg dus! :-)
Vrouwen niet getreurd, want ook voor de mannen zit er een heerlijk geurtje tussen. Zeker de parfums van Fraver vallen hier goed in de smaak. Zo, wie zal er heerlijk ruiken na Valentijn?

Is je lief sportief? Speel dan op deze manier de hartendief

Heel opmerkelijk zijn natuurlijk ook de favorietjes van onze sportieve apotheekassistente Anouk. Zonder twijfel riep ze Performance doorheen de eetzaal. Bij Anouk kan je dus zonder twijfel een glimlach op haar gezicht toveren door haar te verrassen met de Performance Protein Baking Mix om heerlijke proteïne pannenkoeken te maken. Maar met een lekker crunchy tussendoortje maak je haar ook blij. Dan hebben we het natuurlijk over de Performance Protein Crunch bar.

Heb je dus een sportief lief? Geef ze dan een duwtje in de rug met de heerlijke proteïnerijke producten van Performance. Want: nothing beats a fit body, right? En zo kunnen jullie toch super romantisch samen proteïnepannenkoeken bakken? Ik zie dat alvast helemaal zitten. Smakelijk!

Je keuze nog niet gevonden? Dan lukt het hier waarschijnlijk wel mee

Wauw, dat zijn al een hele hoop tips, hé? Maar we stoppen nog niet, want ik heb nog wel enkele leuke ideetjes in mijn hoofd die ik graag met jullie wil delen. Maar oké, ik beloof dat ik het kort zal houden.

  • Heb je al eens gedacht aan een super leuke bodyscrub? Zo kunnen jullie toch heerlijk samen douchen bij Valentijn. Of heb je eerder zin in een lekker warm bad? Dan hebben we ook geweldige badolie’s natuurlijk. PS, dit kan je perfect combineren met een heerlijke, rustgevende aromatherapie. Zalig!

  • Ook de verrassingspakketten zijn heel erg in trek bij Valentijn. Zo is het Nuxe ontdekkingspakket echt de favoriet, zowel onder het Viata team als bij onze klanten. Het grootste voordeel van dit Nuxe pakket is dat je 10 geweldige productjes ineens kan testen. Op deze manier weet je onmiddellijk welk product helemaal bij jou past.
    Daarnaast hebben we natuurlijk nog heel wat andere verrassingspakketten waar jouw geliefde helemaal van zal wegdromen.

  • De nuxe Huile Prodigieuse is ook absoluut een top idee om cadeau te doen. De olie is ge-wel-dig! De Nuxe Huile Prodigieuse voedt, herstelt en verzacht het gelaat, het lichaam en de haren in één beweging. De huid van het gelaat en lichaam is zacht en satijnachtig. Het haar is soepel, zacht en glanzend. En eerlijk, ik heb de olie in mijn kastje staan en kan hem absoluut niet meer missen.

  • En last but nog least: je kan altijd eens eventjes rondneuzen in onze categorie ‘seksualiteit’ en wie weet vind je daar wel je pleziertje voor twee. Veel plezier!

Wij horen graag je mening, deel ze hier met ons
Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels