(2)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Ludo uit Verrebroek schreef:
  Snel en goed
  Product is perfect zoals beschreven En de levering zeer snel
 • Carlos uit Blankenberge schreef:
  Geweldig!
  Snelle levering 10/10 !!! Prijs kwaliteit, groot aanbod.
 • Greta uit Bredene schreef:
  Goede service
  Goede service

VAScuNET Tabletten 300 stuks

Een voedingssupplement op basis van een complex van vitaminen, mineralen, groene thee extracten en omega 3, in de vorm van tabletten. Het is aangewezen om een goede bloedcirculatie te bevorderen, een normale bloeddruk te handhaven, het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen.

prijs apotheek: 79,95 *
71,96
-10% online korting **
 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Voor een zuiveringskuur slik je 6 tabletten per dag verdeeld over drie maaltijden. Dit aantal kan opgetrokken worden tot 10 per dag indien je vaatproblemen hebt. Bespreek dit echter eerst met je arts of therapeut. De duur van een kuur hangt af van je leeftijd. Je rekent per 10 jaar leeftijd een kuur van 1 maand. Ben je bijvoorbeeld 60 jaar, dan doet een zuiveringskuur van 6 maanden. Na een kuur heb je de optie om over te gaan op een onderhoudsdosis. Je neemt dan nog 2 tabletten per dag of 4 per dag indien je vaatproblemen hebt.
Er werden geen bijwerkingen waargenomen. Zeer zelden heeft een persoon met maag- of darmklachten een licht ongemak, maar het is onschadelijk en tijdelijk. Als u zich ongemakkelijk voelt, is het raadzaam om de dosering aan te passen.
Vitamine A, vitamine D3, vitamine E, vitamine C, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5, vitamine B6, vitamine B12, vitamine B9, vitamine B8, calcium, magnésium, potassium, fer, iode, manganèse, zinc, chrome, sélénium, choline, inositol, PABA, bétaïne, boiflavonoïdes, niacinamide, DL-methionine, L-cystéine, thé vert, omega 3.
Merk Santurel
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Omega 3, Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Keyword Bloeddruk verlagend, Bloedvaten, Cholesterol, Hart, Lage bloeddruk

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Helma van Leur-Heijster
  08/11/2019
  Al jaren heb ik etalagebenen, wandelen was voor mij zeer onprettig, pijn in de bovenbeen, maar, door blijven lopen om door de pijngrens heen te gaan. Dit eindigde in gevoelloze koude en pijnlijke voeten. Sinds 4 weken, zegt mijn man, ik kan jou bijna niet meer bijhouden met lopen. Je gaat als een speer. Heerlijk om nu te zeggen, ik ga lekker wandelen, zonder pijn. Ik voel niets meer. Zit zelfs weer te denken aan bergvakanties. Ben bezig met een reiniging kuur van 6 maanden. tot circa maart 2020. Ben benieuwd hoe mijn cholesterol zal zijn. Want die was ook veel te hoog. Medicijnen hiervoor nam ik niet i.v.m. nare bijwerkingen. Wordt vervolg.
  Stef Putseys
  28/05/2019
  Sinds ik Vascunet gebruik, blijft mijn cholesterol onder controle. Vroeger nam ik iedere dag medicatie met statines, maar de kans op gevaarlijke bijwerkingen (o.a. levensbedreigende spierziekte ALS) deed me besluiten over te stappen op een natuurlijk product en zoals gezegd: met succes.
9,4 / 10
 • Ludo uit Verrebroek schreef:
  Snel en goed
  Product is perfect zoals beschreven En de levering zeer snel
 • Carlos uit Blankenberge schreef:
  Geweldig!
  Snelle levering 10/10 !!! Prijs kwaliteit, groot aanbod.
 • Greta uit Bredene schreef:
  Goede service
  Goede service
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek