VAScuNET Tabletten 300 stuks

Een voedingssupplement op basis van een complex van vitaminen, mineralen, groene thee extracten en omega 3, in de vorm van tabletten. Het is aangewezen om een goede bloedcirculatie te bevorderen, een normale bloeddruk te handhaven, het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen.

prijs apotheek: 79,95
67,96
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Voor een zuiveringskuur slik je 6 tabletten per dag verdeeld over drie maaltijden. Dit aantal kan opgetrokken worden tot 10 per dag indien je vaatproblemen hebt. Bespreek dit echter eerst met je arts of therapeut. De duur van een kuur hangt af van je leeftijd. Je rekent per 10 jaar leeftijd een kuur van 1 maand. Ben je bijvoorbeeld 60 jaar, dan doet een zuiveringskuur van 6 maanden. Na een kuur heb je de optie om over te gaan op een onderhoudsdosis. Je neemt dan nog 2 tabletten per dag of 4 per dag indien je vaatproblemen hebt.
Er werden geen bijwerkingen waargenomen. Zeer zelden heeft een persoon met maag- of darmklachten een licht ongemak, maar het is onschadelijk en tijdelijk. Als u zich ongemakkelijk voelt, is het raadzaam om de dosering aan te passen.
Vitamine A, vitamine D3, vitamine E, vitamine C, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5, vitamine B6, vitamine B12, vitamine B9, vitamine B8, calcium, magnésium, potassium, fer, iode, manganèse, zinc, chrome, sélénium, choline, inositol, PABA, bétaïne, boiflavonoïdes, niacinamide, DL-methionine, L-cystéine, thé vert, omega 3.
Merk Santurel
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Omega 3, Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Stef Putseys
    28/05/2019
    Sinds ik Vascunet gebruik, blijft mijn cholesterol onder controle. Vroeger nam ik iedere dag medicatie met statines, maar de kans op gevaarlijke bijwerkingen (o.a. levensbedreigende spierziekte ALS) deed me besluiten over te stappen op een natuurlijk product en zoals gezegd: met succes.