02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Veinax Kniekousen Microfibre Zwart Klasse 2 T3 2 stuks

1 reviews
2 stuks
24,79 29,95
Veinax Kniekousen Microfibre Zwart Klasse 2 T3 2 stuks

Dit product is niet meer beschikbaar

Bekijk hieronder enkele alternatieven

Meest gestelde vragen

over Veinax Kniekousen Microfibre Zwart Klasse 2 T3

Ccl staat voor de compressieklasse van de steunkousen. Hoe hoger het ccl-getal, hoe meer druk of compressie de steunkousen uitoefenen. 

Er bestaan verschillende drukklassen van compressiekousen. Hoe hoger de klasse, hoe groter de druk die de compressiekousen uitoefenen. Compressiekousen van klasse 1 (ccl1) worden bijvoorbeeld gebruikt ter preventie van spataders of bij last van vermoeide benen. Compressiekousen van klasse 4 (ccl4) daarentegen worden gebruikt bij ernstige aandoeningen van de aders. 

De keuze van compressiekousen is niet alleen afhankelijk van de klachten die je hebt. Ook je fysieke toestand zoals je mobiliteit, lichaamskracht en andere aandoeningen worden bekeken om de juiste keuze te maken. Voor de juiste keuze van compressiekousen ga je dus best naar de huisarts.


Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Veinax Kniekousen Microfibre Zwart Klasse 2 T3

Niet bijster tevreden over het product. De katoenen versie is merkelijk beter dan de microfibre. Deze laatste scheurde reeds bij eerste gebruik aan de tenen en hiel, niettegenstaande het correcte gebruik om deze aan te trekken. Bovendien zijn het geen kniekousen en reiken zij amper enkel centimeters boven de enkels, zoals een gewone herenkous en dit in tegenstelling tot de katoenen versie die wel tot juist onder de knieën reiken. Toch wel enige teleurstelling.

Norbert
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek