Vera-Sana Colon sana Capsules 30ml + 30 stuks

Voedingssupplement in de vorm van capsules en druppels ter bevordering van een gezonde darmflora en goede weerstand.

prijs apotheek: € 29,50
26,55
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Darmflora en weerstand.
Capsule: 45mg Vit C, magnesium caprylaat 100mg, Canadese hydrastis 30mg, look 75mg, lapacho 50mg, olijfblad 75mg, zink 3,75mg.
Druppels/1ml: gezuiverd water, Propolis 132mg, oregano 39,6mg, echinacea 33mg, ceylan kaneel 20mg, kruidnagel 20mg, pepermunt 20mg.
Merk Provera
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Overige

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Favray Martine
    06/06/2019
    Na een bypassoperatie had ik vreselijke darmpijn 😢 en niets kon me echt verlichten. Vervolgens ben ik onder het goede advies van de charmante dame (Julie) die ik online had, met de behandeling begonnen en na een week voelde ik een verbetering en sindsdien heb ik geen pijn meer en mijn ontlasting is weer normaal 😅. Ik zal het nooit zonder kunnen, maar toch heb ik last van het prikkelbare darmsyndroom: 😱 😫. Voor mij is het magie .😉.