02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Veroval ECG & Bloeddrukmeter 1 stuks

3 reviews
1 stuks
140,36 155,95
Op voorraad
140,36
-10% **
prijs apotheek: 155,95* Je bespaart: -15,59
Volautomatisch bloeddrukmeter en mobiele ECG voor het controleren van het hartritme en meten van de bloeddruk. Ideaal voor mensen die last hebben van hartritmestoornissen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Hartritmestoornissen en hoge bloeddruk zijn de voornaamste risicofactoren voor beroertes. Hartritmestoornissen treden meestal met onregelmatige tussenpozen op en worden daarom pas ontdekt als ze zich voordoen. 
Met de mobiele ECG van Veroval, kan u uw hartritme altijd en overal registreren zodra u symptomen waarneemt. Het Veroval combi-apparaat bezorgt u in dat geval makkelijk begrijpbare informatie over uw resultaat. Indien nodig kan het volledig ECG voor uw arts worden geprint of per e-mail worden verstuurd. 

Het bewaren en het analyseren van alle ECG resultaten en bloeddrukwaarden gebeurt snel en eenvoudig met de Veroval® medi.connect software, de gegevens zijn compatibel met andere Veroval toestellen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Hartritmestoornissen e bloeddruk.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Veroval
Type product Meettoestel
Type meter Bloeddrukmeter, Hartslagmeter
Type bloeddrukmeter Arm

Laatste reviews en ervaringen met Veroval ECG & Bloeddrukmeter

Zeer gebruiksvriendelijk en kwalitatief product... handig... historiek, van de metingen, wordt bijgehouden voor 2 gebruikers... De controle van de hartfunctie, op verschillende afwijkingen, zorgt voor gemoedsrust. Een aanrader dus....

Marc

DEPLORABLE ... Niets te zeggen over de uitstekende service van Viata die alles deed om mij te plezieren, tevergeefs! Over Veroval en Hartmann: betreurenswaardig ... Geen korte commerciële zin van de... Ik raad het product in het bijzonder en het merk in het algemeen af. Maar nogmaals dank aan Viata.

VERDEYEN

Goede bloeddrukmeter.ECG meting gaat vlot.Snelle response van Viata personeel zowel via telefoon als via e-mail.

Willy Vantilt
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek