Veroval Mannelijke vruchtbaarheidtest 1 stuks

Zelftest voor het controleren of er voldoende spermacellen aanwezig zijn.

prijs apotheek: 20,36
17,31
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Met de mannelijke vruchtbaarheid sneltest kunt u snel en veilig testen of uw ejaculaat voldoende spermacellen bevat voor een bevruchting. Indien dit niet het geval is, dient u verdere stappen te bespreken met uw arts. Deze test evalueert enkel de concentratie van de spermacellen en geeft geen indicatie over de mobiliteit, vitaliteit en morfologie van deze cellen.Deze test is voor 95% betrouwbaar na een correcte uitvoering.
Vruchtbaarheidsproblemen.
Lees aandachtig de bijsluiter voor een correct gebruik:Verzamel het ejaculaat in het bijgevoegde opvang potje. Laat het monster minstens 20 minuten (maar niet langer dan 3 uur) bij kamertemperatuur (15°- 30°) rusten op een vlakke ondergrond. Roer het monster ca. 10x voorzichtigom in het potje met de spuit. Trek de spuit vervolgens tot precies aan de 0,1 ml-markering terug om het sperma op te trekken. Spuit nu de inhoud leeg in het flacon met verdunningsvloeistof. Zwenk (niet schudden) de flacon goed zodat het monster en de vloeistof goed gemengd zijn en laat een 2tal minuten rusten. Neem nu de testcassette en laat 6 druppels van het mengsel in het ronde testveld en wacht exact 7 minuten voor het aflezen van het resultaat.
Deze test bevat: een opvang potje, een spuit, een flacon met verdunningsvloeistof en een testcassette in aluminium verpakking.
Merk Veroval
Type product Zelftest
Type zelftest Vruchtbaarheidstest
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!