Vianatura Proprostex Capsules 180 stuks

Voedingssupplement met sabal, pompoenpitten en zink voor de mannelijke klier, in de vorm van capsules. Ter ondersteuning van de urinewegen, bij moeilijk plassen.

prijs apotheek: € 44,95
40,46
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Proprostex is een uitgebreide formule met een verzorgende uitwerking op de mannelijke klier.
Het extract van sabal dat verwerkt is in Proprostex bevat B-sitosterol, een plantaardige stof met een gunstige invloed op de mannelijke klier en op de urinewegen.
Ook het extract van de pompoenpitten staat bekend om zijn weldoende effect op de urinewegen en helpt bij moeilijk plassen. Tegelijkertijd vergemakkelijkt guldenroede de urine-uitscheiding.
Wilgenroosje, een recent ontdekt en zeer populair kruid, beschermt de weefsels en cellen tegen oxidatieve schade, draagt bij tot een algemeen gevoel van fysisch welbehagen en tot een gezonde mannelijke klier.
Aan Proprostex zijn verder nog zink en potentiehout toegevoegd. Een gezonde mannelijke klier bevat tienmaal zoveel zink als alle andere weefsels in het mannelijk lichaam. Zink draagt bovendien bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed, tot een normale voortplanting en vruchtbaarheid. Potentiehout fungeert als fysiek tonicum.
Proprostex is een compleet middel voor de man van 40 jaar en ouder om zijn gezondheid én zelfvertrouwen op een goed peil te houden.
Prostaatklachten.
Startdosis: 3 x 2 capsules per dag voor de maaltijd
Onderhoudsdosis: 3 x 1 capsule per dag voor de maaltijd
Innemen met veel water.
Vulmiddelen: cellulose, magnesiumsilicaat; zaagpalmextract (Sabal serrulata); omhulsel: gelatine; potentiehoutextract (Acanthea virilis); extract van pompoenpitten (Cucurbita pepo); antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, colloïdaal silicium; kersensteelextract (Prunus vulgaris); extract van echte guldenroede (Solidago virgaurea); extract van wilgenroosje (Epilobium angustifolium); zinksulfaat

Samenstelling:
 Per 6 capsulesPer 3 capsules
Extract van zaagpalm750mg375mg
Extract van potentiehout180mg90mg
Extract van pompoenpitten120mg60mg
Zink6mg (60%*)3mg (30%*)
Kersensteelextract30mg15mg
Extract van echte guldenroede30mg15mg
Extract van wilgenroosje30mg15mg
Merk Vianatura
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Pompoenpitextract, Sabal
Aangewezen bij Pijnlijk urineren

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Tony
    12/02/2015
    Zeer gunstig.