02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
02-05-2018 | Algemeen welzijn

Neem je Viata zonneproduct mee op reis en win #viatasummer

Ben jij bij één van de gelukkigen die heerlijk aan het genieten is van het zonnetje? En meer nog, ben jij goed voorbereid en heb je je favoriete zonnebescherming bij Viata besteld? Dan ben je er hoogstwaarschijnlijk ook helemaal klaar voor om je te beschermen tegen het heerlijke zonnetje?

Maar hé, heb je die viatasummer sticker al opgemerkt op je zonneproduct? Nog niet? Kijk dan maar snel! Want als je een leuk vakantiekiekje kan maken waar de viatasummer sticker bij opstaat, dan maak je in de maand mei, juni, juli, augustus en september kans om een waardebon van Viata voor €50 te winnen.

Hoe kan ik deelnemen en winnen? Heel simpel!

Neem snel je zonneproduct met de viatasummer sticker bij de hand en neem een leuke foto waarop de sticker duidelijk te zien is. Post deze leuke foto op Facebook of Instagram en gebruik: #viatasummer

Heb je deelgenomen en een leuke vakantiefoto met de sticker gepost? Hou dan zeker je Facebookprofiel of Instagram in het oog, want elke maand (van mei tot en met september) wordt er een gelukkige winnaar gekozen die een waardebon van Viata voor €50 wint.

SUCCES !

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels