Vichy Destock

Vrouwen met overtollige rondingen en cellulitis die niet weg te krijgen zijn met diëten kunnen met Vichy Destock het resultaat dat ze wensen toch bereiken. Vichy Destock heeft een formule met onder andere cafeïne die de vetopnemende cellen afbreekt en de groei ervan tegelijk tegengaat. Daarnaast wordt de afvoer van vetten en gifstoffen bevorderd. Zo zorgt Vichy Destock ervoor dat de huid gladder, zachter en steviger is. 

1 - 3 van 3 |
placeholder Vichy Cellu Destock
 (0)
Vichy Cellu Destock Crème 200ml

Geavanceerde silhouet verbeterende behandeling. Zichtbare verbetering op zones die ongevoelig zijn voor dieet. Sinaasappelhuid is zichtbaar gladder na 7 dagen, het lichaamssilhouet is significant slanker, de huid is strakker en is beschermd tegen verslapping door diëten.

Meer info »
€ 32,44 -12%
28,55
placeholder Vichy Cellu Destock Flash
 (0)
Vichy Cellu Destock Flash Serum 125ml

Een behandelend serum met 6% pure caffeïne tegen cellulitis. Het vermindert zichtbaar de cellulitis, brengt de huid terug mooi in vorm en voelt satijnzacht aan. Zichtbaar resultaat na 14 dagen.

Meer info »
€ 33,44 -12%
29,43
placeholder Vichy Cellu Destock Overnight
 (0)
Vichy Cellu Destock Overnight Gel-crème 200ml

Silhouet verbeterende verzorging voor de nacht.Vrouwen die kampen met cellulitis en overtollige volumes, in het bijzonder als die niet weg te werken zijn door te diëten.

Meer info »
€ 32,95 -12%
29,00
1 - 3 van 3 |