02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Thuiszorg
  • Vicks Sweet Dreams luchtbevochtiger Luchtbevochtiger 1 stuks

Vicks Sweet Dreams luchtbevochtiger Luchtbevochtiger 1 stuks

8 reviews
55,29 69,99
Op voorraad
55,29
-22% **
prijs apotheek: 69,99* Je bespaart: -14,70
Nieuwe luchtbevochtiger voor kinderen. Met een frisse mist en het projecteert afbeeldingen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Afbeeldingen projector : kies tussen de 3 droomthema’s – safari, zee of sterrennacht. De afbeeldingen worden geprojecteerd op het plafond, waardoor de kamer omgetoverd wordt tot een betoverende wereld. De projecter en bevochtiger kunnen samen of apart gebruikt worden. Veilig en eenvoudig: koude mist betekent dat er geen risico op verbranding is en het is dus veiliger om te gebruiken in de buurt van kinderen. De ultrasonische technologie zorgt ervoor dat de slaap niet verstoord wordt. Een groot reservoir en verstelbare uitgang: groot 3,8 liter reservoir. Kan tot 24u gebruikt worden zonder bij te vullen. De verstelbare uitgang laat je toe te kiezen hoeveel vochtigheid u wilt in de kamer. Kan gebruikt worden voor kamers tot 35m2. Dubbele Vicks VapoPads verwarmer: compatibel met de VapoPads met essentiële oliën. Er passen 2 pads in die er voor zorgen dat je beter ademt.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor de luchtwegen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vicks
Aflevervorm Luchtbevochtiger
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type behandeling Behandelend
Type hoest Droge hoest
Type hulpmiddel Bed en omgeving
Type neusproblemen Verkoudheid
Aromatherapie Verstuiver
Bevat Essentiële olie
Leeftijdscategorie Voor baby's, Voor kinderen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor Keel, Neus
Keyword Luchtwegen, Preventie, Prikkelhoest
Geschikt bij zwangerschap? available
Toedieningswijze Inhalatie
Zonder suiker? available

Laatste reviews en ervaringen met Vicks Sweet Dreams luchtbevochtiger

Mijn zoontje is zot van de projector. Gaat met plezier slapen nu. De luchtbevochtiger is van goede kwaliteit. Maakt weinig lawaai. Enkel druppeltjes hoor je.

Nathalie

Ik ben zeer tevreden over dit product. Voordat ik dezelfde frustratie had, maar de fan stopte met werken en ik bestelde het weer bij Viata Pgarmacie omdat ze zeer correct zijn;)

Ayshe

mooi toestel dat goed werkt, het enige geluid dat je hebt zijn de druppeltjes die je in de waterbak hoort vallen en dus niet storend zijn... zeer handig dat je een vickspad in het toestel kan steken voor als ze verkouden zijn. 1 klein min puntje... de projector had iets scherper mogen zijn.nu moeten we deze redelijk hoog tegen het plafond plaatsen om de afbeeldingen scherp te houden. voor de rest zeer te vreden

anne

Zeer goed product.

Sophie

Product zoals beschreven. Een beetje extra voor nachtzicht. Niet te luidruchtig en functioneel. Het stopt als er geen water meer is. Top!

Anne

Hierbij deel ik mijn positieve ervaring met dit hulpmiddel. Mijn zoontje heeft al sinds de geboorte ademhalingsproblemen, meer precies op de luchtpijptakken. Hij heeft herhaaldelijk bronchitis en het nemen van medicatie is niet echt iets waar ik van houd, maar het was één van de manieren om grip te krijgen op de situatie. Deze luchtbevochtiger zorgt er voor dat mijn zoontje geen medicatie meer moeten nemen en het geeft heel goede resultaten. Ik gebruik het apparaat nu één jaar en ik vind het een zeer efficiënte en natuurlijke oplossing.

BG

Ik deel mijn meer dan positieve ervaring met dit apparaat. Mijn kleine jongen lijdt sinds de geboorte van de luchtwegen zorgen en meer precies gelokaliseerd op het niveau van de bronchiale buizen van de klap, maakte hij bronchitis met herhalingen en het nemen van een medicamenteuze behandeling niet beviel me veel, maar het was een van de manieren om dingen in de hand. Deze luchtbevochtiger heeft het mogelijk gemaakt om de inname van medicinale puffs te verwijderen en zo meer dan gunstige resultaten te bekomen. Ik gebruik het al een jaar... Een echte natuurlijke en effectieve oplossing

Jean-marie

Degelijke luchtbevochtiger. Erg leuk met de ingebouwde projector. Bij verkoudheid voorzie je hem van 1 van de pads die je er in kunt schuiven en kan je kindje heerlijk ademen. Mooie oplossing voor droge lucht en voor beter te kunnen ademen. Zeker een aanrader.

mark
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek