02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
Toon alle thema's »

Stel je persoonlijke gezondheidsvragen nu via onze videochat

Vanaf nu kan je ook om jouw persoonlijk gezondheidsadvies vragen op onze videochat! Viata video chat

Wat is een videochat?

  • Een persoonlijk face-to-face gesprek (video en geluid in de twee richtingen)
  • Discreet
  • Vervangt het fysieke apotheekbezoek
  • Het kan gewoon vanuit je zalige zetel en vertrouwde omgeving
  • Gewoon via je laptop, smartphone of computerIs de videochat niet beschikbaar? Waarschijnlijk is deze dan bezet of nog niet open. Je kan gebruik maken van onze videochat van maandag tot vrijdag van 11u00 tot 17u00. Maar daarnaast kan je ons steeds telefonisch of per gewone chat bereiken van 9u tot 18u op werkdagen.

 

Het gebruiksgemak van de videochat

Viata is de eerste online apotheek die de videochat implementeert. En uiteraard is dit ook een zeer bewuste keuze, want met de videochat willen we graag het fysieke apothekersbezoek overtreffen. We brengen het typische gesprek in de apotheek naar je toe. 

Heb je vanaf nu persoonlijk gezondheidsadvies nodig maar heb je niet de mogelijkheid om je te verplaatsen? Geen probleem, blijf lekker comfortabel in je zetel of op je stoel zitten en stel ons al je vragen in verband met je gezondheid simpelweg via de videochat. Via deze weg heb je toch een persoonlijk gesprek met je apotheekassistente én dat zelfs vanuit jouw vertrouwde omgeving. Twee vliegen in één klap, geweldig toch?

Zo, zie ik je op de videochat? Tot dan!

 

Wat heb je nodig?

Via je laptop, computer of smartphone gewoon de chat starten door op bovenstaande knop te klikken en vervolgens de videochat effectief starten (klik op de camera). Je browser vraagt je vervolgens eenmalig toelating om je camera en microfoon te gebruiken. Als je dit toestaat dan kan de videochat starten. 

 

 

Ondersteunde browsers en platformen

  • Google Chrome (supported on Windows, macOS, Android).
  • Mozilla Firefox (supported on Windows, macOS, Android).
  • Safari 11.0 or above (supported on iOS 11, macOS).