Virbac Sebolytic shampoo hond/kat vette huid Shampoo 200ml

1 reviews
16,53 19,68
16,53
-16% **
prijs apotheek: 19,68*
Op voorraad
Shampoo voor honden en katten met huidproblemen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Voor honden en katten. Deze shampoo zonder koolteer is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij huidproblemen van keratoseborroeïsche aard bij honden en katten. Het specifieke van Sebolytic ® is de synergetische combinatie van keratolytische, anti-seborroeïsche en huidreinigende bestanddelen. Deze helpen bij de verwijdering van overtollige schilfers, de regulering van het keratinisatieproces (linolzuur en gamma-linoleenzuur), de regulering van de afscheidingsproducten/sebum (zinkgluconaat + vitamine B 6 in vrije en ingekapselde vorm), alsook bij de controle van de natuurlijke microbiële flora van de huid (pirocton olamine). Voorts is er een verzachtende en anti-irriterende werking (reductie van de jeuk door essentiële Melaleuca-olie). Sebolytic ® bevat eveneens Spherulieten ® en essentiële vetzuren. Spherulieten ® zijn microscopisch kleine bolletjes (ingekapeld systeem) die de werkzame stoffen geleidelijk afgeven en daarmee voor een langdurige werkzaamheid zorgen. Sebolytic ® werd ten slotte speciaal geformuleerd om allergische reacties te voorkomen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Goed schudden voor gebruik. Maak de vacht goed nat met lauw water. Masseer Sebolytic ® in de vacht en op de huid, spoel uit en herhaal de behandeling. Laat bij de tweede wassing de shampoo gedurende 5 à 10 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit. De shampoo kan 1 à 2 maal per week worden gebruikt.

Voorzorgsmaatregelen

Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Mild reinigende bestanddelen, zinkgluconaat, vitamine B 6, pirocton olamine, linolzuur en gamma-linoleenzuur. Ongeparfumeerd.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Virbac
Aflevervorm Shampoo
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Reiniging
Type dier Hond, Kat
Type dierenverzorging Hygiëne
Keyword Anti-irritatie, Verzachtend

Laatste reviews en ervaringen met Virbac Sebolytic shampoo hond/kat vette huid

Onze cocker spaniel kreeg haaruitval op de staart.Op advies van een dierenarts naast vitamine A 2x per week de shampoo gebruikt en we zien nu na enkele weken(6) de eerste haargroei terug !

W.de Lange
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek