02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Virbac Telizen M + L hond Tabletten 30 stuks

3 reviews
Tabletten 30 stuks
38,60 41,06
Op voorraad
38,60
-6% **
prijs apotheek: 41,06* Je bespaart: -2,46
Voedingssupplement voor honden op basis van groene thee-extracten rijk aan L-theanine. Helpt gedrag geassocieerd met stress, angst en omgevingsveranderingen (schrik van mensen of andere dieren, schrik op straat, verhuis, vuurwerk) verminderen. Zorgt dat het dier meer openstaat voor leerprocessen. Heeft een kalmerende werking zonder bijwerkingen zoals slaperigheid. Voor honden vanaf 10 kg.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Rustgevend voedingssupplement voor honden en katten. Dankzij de zeer smakelijke tabletten is de toediening erg gemakkelijk. De tabletten kunnen uit de hand of met de voeding worden gegeven.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Telizen S:  ½ smakelijke tablet, twee keer per dag voor honden tot 10 kg en katten. Telizen M-L:  ½ smakelijke tablet, twee keer per dag voor honden van 10 tot 25 kg; 1 smakelijke tablet, twee keer per dag voor honden vanaf 25 kg. Gedurende een periode van minstens 2 maanden. Kan onbeperkt worden herhaald.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per tablet: L-theanine (suntheanine) 50 mg, microkristallijne cellulose, smaakmaker, mannitol, ruw eiwit 27 %, ruw vet 5 %, vocht 3,7 %, ruwe as 1,5 %.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Virbac
Aflevervorm Tabletten
Type product Dieren
Type voer Voedingssupplement
Type dier Hond
Keyword Kalmerend, Stress

Laatste reviews en ervaringen met Virbac Telizen M + L hond

Virbac telizen heeft een effect op gestresseerde katten en honden maar niet onmiddellijk, het duurt een dag of 3.

Philippe

Ik heb een Witte Keeshond als hij deze pillen niet krijgt is hij veel drukker en krabt hij zichzelf open zijn achterpoten en zijn liezen zijn dan heel erg rood.

Marga .

Wij hebben een kruising albrador,duitse herder en stabij. De hond was zeer druk maar sinds wij dit product gebruiken naar de eerste week werd hij rustig dus het werkt perfect

Robert
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek