02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Virbac Vt phak hond Siroop 50ml

11 reviews
Siroop 50ml
22,49 26,15
Op voorraad
22,49
-14% **
prijs apotheek: 26,15* Je bespaart: -3,66
Voedingssupplement op basis van voedingsstoffen en aminozuren. Dit product wordt aanbevolen voor gebruik bij honden in geval van veroudering, gewichtsverlies of herstel van een ziekte. Ook geschikt in geval van vermoeidheid na intense en langdurige fysieke inspanning (jachthonden en sporthonden). Tenslotte herstelt VT PHAK de darmflora van oudere honden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Aanvullende diervoeding op basis van voedingsstoffen en aminozuren voor de ooglenzen bij oudere honden. Voor oudere, magere en herstellende honden. Vermoeidheid na een intense en langdurige fysische inspanning (jacht- en sporthonden). Het herstelt tevens de darmflora bij oudere honden.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Zeer smakelijke, drinkbare oplossing. Honden van minder dan 10 kg: 1 ml (20 druppels) per dag. Honden van meer dan 10 kg: 1,5 ml (30 druppels) per dag. Er wordt geadviseerd om de oplossing dagelijks of minimaal gedurende 3 weken per maand toe te dienen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ruw eiwit 6,6 %, ruwe celstof minimum 0,05 %, vetten 0,1 %, as 1 %, vocht 36,4 %, glycine 2,5 g, Na monoglutamaat 2,54 g, inositol 1,5 g, excipiens: glycerol, Na cyclamaat, FOS qsp 50 ml.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Virbac
Aflevervorm Siroop
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Keyword Energie, Herstellend, Vermoeidheid

Laatste reviews en ervaringen met Virbac Vt phak hond

Ik gebruik dit product al jaren. Dit om het zicht van mijn oudere hondje te ondersteunen en de staar zoveel mogelijk te vertragen..

Chantal

ik gebruik het voor mijn dochter van 14 jaar al 2 jaar oog problemen, zijn erg verbeterd

Charles Blauwers

Gebruik dit voor mijn Yorkje van 10 jaar omdat hij staar heeft op aanraden van dierenarts. Ik doe het rechtstreeks in zijn mondje. Hij vind de smaak niet slecht.

Sylvia

Op aanraden van de veearts dit product beginnen geven om het zicht van mijn hond te ondersteunen. Ik meng het in zijn eten, hij eet het vlot. Ik heb de indruk dat hij algemeen vitaler is.

Ilse

Onze lieve Tibetaan Luna, heeft sinds 5 jaar (zij is nu 6 jaar) blind aan 1 oog. Veroorzaakt door haar tweelingzus tijdens het spelen. Door VT phak blijft het oog "gezond"

Yvonne

is niet de eerste keer dat ik bij jullie dit product bestel, en zal ook niet de laatste keer zijn ;-) Dik tevreden klant hier!!

san

heel tevreden van het product, en tevens snelle levering

nancy

Zeer zeer efficiënt.

Renee

Heb een 10 jarige hondje. Onlangs werd vastgesteld dat bij het linker oogje de lens is losgeraakt. Daardoor schreef onze dierenarts dit product voor. Toch, bij de apotheek betaal je gemakkelijk 10 à 15% meer. Daarom vind ik deze site een goede oplossing omdat de prijs lager is. Reken er bij dat het product moet blijven genomen worden. De smaak bevalt haar zeer goed. Ik krijg zelfs het gevoel dat ze het zonder niet graag meer heeft, maar ze eet nog wel hoor zonder. De levering gaat van een leien dakje en de bestelling gaat zeer vlot. Ben blij deze site gevonden te hebben. Indien ik nog iets nodig zou hebben zal ik zeker hier naar zoeken.

Victor

Ik gebruik het vooral ter ondersteuning en verbetering van de ogen. Omdat het voornamelijk senior honden zijn die ik nog een leuke thuis geef, zie ik bij hen heel veel grijze staar als ze bij me komen. Zeer goed product, het werkt. Persoonlijk vind ik het alleen spijtig dat het niet in grotere verpakking te verkrijgen is omdat het er bij ons nogal snel door gaat.

Anita

Dit voedings-supplement is eigenlijk meer bedoeld om oogproblemen (staar) bij de hond te stabiliseren,en zelfs terug te dringen,zeer bekend en aangeraden door Dierenartsen,en zelf ondervind ik dat het werkt bij mijn hond!

Louis
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek