02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Vismed 0,3% bevochtigende ooggel Flapullen 60x0,45ml

3 reviews
27,25 32,83
Op voorraad
27,25
-17% **
prijs apotheek: 32,83* Je bespaart: -5,58
Ooggel voor het langdurig bevochtigen van droge en vermoeide ogen. Geschikt voor zachte en harde lenzen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Aanbevolen in volgende gevallen: voor een langdurige bevochtiging van het oog bij het ervaren van een droogtegevoel (gevoel van droge ogen), van brandende en/of vermoeide ogen; voor een langdurige bevochtiging van het oog bij andere minder belangrijke klachten van niet-pathologische aard veroorzaakt door bijvoorbeeld stof, rook, droge hitte (droge lucht), airconditioning, langdurig beeldschermgebruik, het dragen van contactlenzen en in het kader van een ophtalmologisch onderzoek.

Eigenschappen

Eigenschappen en wijze van werking:  Vismed ® Gel bevat natriumhyaluronaat, een natuurlijk polymeer dat in bepaalde structuren van het oog voorkomt en ook in andere delen van het lichaam. Natriumhyaluronaat heeft de bijzondere eigenschap dat het een gelijkmatige en stabiele film op het oog kan vormen, d.w.z. een film die langdurig aanwezig blijft, die niet snel weggespoeld wordt en die het zicht niet nadelig beïnvloedt. Dit is een polymeer die de viscositeit en de bioadhesieve kracht van het in het oog ingedruppelde product doet toenemen. De speciale kenmerken van natriumhyaluronaat geven Vismed ® Gel zijn visco-elastische en waterbindende eigenschappen. Inderdaad, Vismed ® Gel vormt een stabiele film op het oogoppervlak. Deze film verdwijnt langzaam door het knipperen. Daarom combineert Vismed ® Gel een langdurige werking met een maximaal comfort. Vismed ® Gel is door zijn unieke samenstelling zeer goed te verdragen. Tot slot is het zo dat Vismed ® Gel geen conserveringsmiddelen bevat.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering en wijze van gebruik:  Het bovenste deel van de flacon losdraaien en de opening boven het oog houden. Lichtjes met de vingers drukken is voldoende om Vismed ® Gel uit de flacon te laten druppelen. Indien niet anders is aanbevolen naar behoefte 1 à 2 druppels Vismed ® Gel in de conjunctivale zak druppelen. Door het knipperen wordt de oplossing verspreid en vormt ze een transparante en langdurig aanwezige vloeibare film. Vismed ® Gel kan tijdens het dragen van harde en zachte contactlenzen gebruikt worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

1 ml hypotone oplossing bevat 3 mg natriumhyaluronaat, natriumchloride, kaliumchloride, dinatriumwaterstoffosfaat, natriumcitraat, magnesiumchloride, calciumchloride en water voor injecties.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Contra indicaties

Contra-indicaties: overgevoeligheid voor een der bestanddelen. Interacties: niet gelijktijdig gebruiken met geneesmiddelen of andere producten die in het oog toegediend worden omdat Vismed ® Gel de werking van deze middelen kan veranderen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vismed
Aflevervorm Flapullen
Type product Verzorgingsproduct
Ogen Ooghygiëne
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Keyword Droge ogen
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available

Laatste reviews en ervaringen met Vismed 0,3% bevochtigende ooggel

Dit geeft een zeer goed resultaat

Danielle

zeer goed product, een klein ongemak voelde aan het begin van de behandeling, wazig zicht, maar wacht 5 tot 10 minuten.

Roseline

Zeer goed voor vermoeide en rode ogen, zonder conserveringsmiddelen. Smeert lange tijd. Het beste van die getest. Wacht 5 minuten voordat u goed en correct leest

laurence
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek