Vista D3 1000 Smelttabletten 120 stuks

Voedingssupplement met vitamine D, in de vorm van smelttabletten. Wordt gebruikt wanneer er een verhoogde behoefte aan vitamine D is, of wanneer de synthese ervan door het organisme verminderd is. Bij oudere personen, vrouwen in de overgang, tijdens de winter of tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Deze dosering van 1000IE wordt voornamelijk gebruikt bij personen van +70 jaar. Het preparaat mag tevens gebruikt worden bij personen vanaf 60 jaar die een grotere kans lopen op een vitamine D tekort (vb donkere huid, obesitas, lever- of nierproblemen,...).

prijs apotheek: 18,90
13,23 -30%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Geschikt voor personen ouder dan 12 met een verhoogde behoefte aan vitamine D, zoals zwangere vrouwen, personen met een donkere huid, bij overgewicht.
1 tablet per dag.
Merk Vista
Aflevervorm Smelttabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Weerstandsverhogend, Zwangerschap
Bevat Vitamine D
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Munt
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  anita dolfeyn
  08/11/2018
  geen nadelen,enkel voordelen,elke dag 1 smelttablet innemen,zonder slechte smaak,dus is best doenbaar
  Sylvia
  26/05/2016
  Een goed product en 1 zuigtablet is makkelijk elke dag in te nemen.