Vitalux Plus Capsules 84 stuks

27 reviews
34,97 38,01
34,97
-8% **
prijs apotheek: 38,01*
Op voorraad
Voedingssupplement in de vorm van capsules op basis van 3 vitaminen en luteïne, voor de bescherming van de ogen op een comfortabele manier.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Vitalux Plus beschermt de ogen op een comfortabele manier.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per capsule: luteïne 6 mg, vitamine C 60 mg, vitamine E 30 mg, niacine 10 mg, eiwitten 0,118 g, koolhydraten 0,06 g, vetten 0,274 g.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vitalux
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Ogen Voedingssupplementen
Bevat Luteïne, Vitaminecomplex
Keyword Ogen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Vitalux Plus

Het middel ken ik al jaren want werd voorgeschreven door oogarts. Beetje geholpen door Natasha heb ik Vitalux bij Viata besteld en deze werden de volgende ochtend geleverd alsof het de apotheek "om de hoek" betrof. Zeer gunstig geprijsd.

Kees Renard

Krijg de tip van de oogarts en het helpt heel goed

Liselotte

Mijn moeder en tante nemen ze al jaren, want beiden hebben macula degenera, en de oogarts had Vitalux aanbevolen, omdat het een zeer goede vitamine voor het netvlies is.

Karin Berghöfer

Mijn moeder neemt ze al jaren en is uiterst tevreden. Het is een topproduct.

Ines

Uitstekende service, product zoals gevraagd.

Dieter Delzer

Sterk aanbevolen geneesmiddel, zou worden aanbevolen door de oogarts, top service, ongecompliceerde, snelle, vlotte levering, wil graag terug.

Petra

Goederen en verkopers zijn top. Zeer aan te bevelen en bedankt.

Ngoc-Hien Nguyen

Stipte levering en productkwaliteit

Elisabeth

Zeer snelle en onovertroffen service.

Esther

De oogarts schreef het voor en het werkt zeer goed om het zicht te behouden. Ik neem ze al jaren mee en ik voel me beter in mijn visie.

Iluminada

Ik ben zeer tevreden

Ewa

Sinds 2015 heb ik last van maculadegeneratie en mijn oogarts raadde naast de injectiespuiten ook Vitalux Plus aan. Ik heb de indruk dat ze me helpen, natuurlijk altijd op zoek naar de goedkoopste aanbieding (want er zijn nog meer kosten). De Viata apotheek levert snel en goedkoop.

Gerlinde

Voorgeschreven door uw oogarts en dagelijks innemen. Het behoud van het huidige gezichtsveld is een groot voordeel.

Anna Malms

Mijn moeder gebruikt dit product al jaren en heeft op dit moment maculadegeneratie onder controle. Het is een formaat dat een betaalbare prijs mogelijk maakt.

Esther

Ik gebruik dit product al een paar jaar op advies van een oogarts en ik zal het met goede resultaten blijven gebruiken.

Wilfried

Alles ging heel goed, ik ben heel tevreden.

Petra

Aanbeveling van de oogarts. Neem Vitalux jaren mee en zal dat ook blijven doen. Ik ben zeer tevreden en Vitalux is zeer goed voor mijn ogen. Geen bijwerkingen, een aanrader.

Simone

Ik gebruik Vitalux Plus al enkele jaren en met een meer dan bevredigend effect. De macula waar ik aan leed in één oog lijkt naar de mening van mijn oogarts niet vooruit te gaan.

Elisabeth

Na een oogoperatie 5 jaar geleden werd ik aangeraden om Vitalux te nemen en ik denk niet dat het een nadeel zou zijn!

Anton

Ik heb leeftijdsgebonden maculaire degeneratie AMD en neem sindskort op aanraden van mijn oogarts Vitalux Plus. Ze is tevreden met het resultaat. Ik zal in de toekomst dit product blijven kopen.

Barbara

Geweldig product! Voorgeschreven door de oogarts en neem trouw iedere dag 1 capsule.

M.J.

vitalux plus is een super goed middel bij macula degeneratie en dan dagelijks 3 tot 4 capsules gebruiken voor effect behoud van het gezichts veld dat is de doelstelling bij macula degeneratie komt het gezichtsveld nooit meer zoals het was. Kan je het huidige gezichtsveld behouden is dat een groot voordeel.

Anke

De Vitalux tabletten werden ons aangeraden door onze oogarts. De dokter is tevreden over het geleverde resultaat. We zullen de tabletten blijven gebruiken.

ML

De pillen werden mij aanbevolen door mijn oogspecialist. Neem het een tijdje in beslag en de oogarts is zeer tevreden over het resultaat.

Monika

Ik bestelde de pillen voor mijn man. Hij neemt ze al een tijdje. U bent aanbevolen door de arts.

Ingrid

Fijne tabletten en helpt het zicht te behouden. Goed in te nemen.

Sam

Het is voorgeschreven door de oogarts en bevalt uitstekend en helpt het zicht te behouden.Ben er nog steeds dankbaar voor dat die oogarts het mij voor heeft geschreven.

Dini
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek