Metagenics BariNutrics ijzer aardbeiensmaak 4+1 gratis Kauwtabletten 90 stuks

Voedingssupplement op basis van ijzer, in de vorm van kauwtabletten met een aardbeiensmaak. Ondersteunt de vorming van rode bloedcellen, de energieproductie en helpt bij vermoeidheid.Het BariNutrics gamma is ontwikkeld voor personen die een maagverkleining (= een bariatrische ingreep) ondergaan hebben. Deze personen kunnen minder eten na de ingreep, en er worden ook minder voedingsstoffen opgenomen ter hoogte van het verkorte spijsverteringstraject. Chronisch gebruik van supplementen die goed opgenomen worden is bij deze personen dan ook noodzakelijk. Meer informatie (onder andere recepten) vind je op de website www.barinutrics.eu .

€ 19,99 -12%
17,59
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

IJzer is een belangrijk mineraal voor het lichaam. Het ondersteunt de productie van rode bloedcellen en helpt bij het bestrijden vermoeidheid. BariNutrics ijzer een kauwtablet met ijzer bisglycinaat, een bijzonder goed opneembare vorm van ijzer, die ook goed verdragen wordt door de maag en darmen.
Het BariNutrics gamma is ontwikkeld voor personen die een maagverkleining (= een bariatrische ingreep) ondergaan hebben. Deze personen kunnen minder eten na de ingreep, en er worden ook minder voedingsstoffen opgenomen ter hoogte van het verkorte spijsverteringstraject. Chronisch gebruik van supplementen die goed opgenomen worden is bij deze personen dan ook noodzakelijk. Meer informatie (onder andere recepten) vind je op de website www.barinutrics.eu .
Personen die een maagverkleining (= een bariatrische ingreep) ondergaan hebben.
1 kauwtablet per dag.
Ijzer 28 mg
Ijzer bisglycinaat 90 mg
Merk BariNutrics
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat IJzer
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Aardbei
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!