Omnibionta Femina Tabletten 30 stuks

Vitaminen en mineralen voor vrouwen. Rijk aan ijzer. Bestrijdt kortstondige vermoeidheid en helpt in perioden met stress.

prijs apotheek: € 17,76 -20%
14,21
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Omnibionta Femina heeft de samenstelling van de oude Bionta Femina Cyclische Formule van 30 dagen. Supplement van vitamines en mineralen aangepast aan de fysiologische behoeften van de jonge vrouw. Tijdens de verschillende periodes van de menstruatiecyclus zijn de behoeften aan vitamines en mineralen bij de jonge vrouw verschillend en trouwens heel specifiek. Daarom omvat Omnibionta Femina 3 soorten tabletten met een verschillende samenstelling, aangepast aan iedere fase van de cyclus.
1 tablet per dag.
Calciumascorbaat; Magnesiumoxide; Ijzersulfaat; Vulstof: E460i; Glansmiddel: E463; DL-alpha-tocoferolacetaat; Vulstof: E460ii; Niacinamide;Verdikkingsmiddel: E1201; Vulstof: E468; Retinyl acetaat; Glansmiddel: E464; Pyridoxinehydrochloride; Antiklontermiddellen:E470b, E551; Zinkoxide; Kleurstof: E171; Natriumselenaat; ; Thiaminenitraat; Riboflavine; Mangaansulfaat; Kopersulfaat; Bevochtigingsmiddel:E422; Foliumzuur; Kaliumjodide; Kleurstof: E 172.
Merk Omnibionta
Aflevervorm Tabletten
Gamma Omnibionta
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Algemene samenstellingen
Bevat IJzer, Mineralencomplex, Vitamine
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Algemene verzwakking, Stress
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!