Alvityl Weerstand Tabletten 30 stuks

Voedingssupplement op basis van 3 actieve ingrediënten: echinacea, propolis en vitamine C, in de vorm van tabletten. Draagt bij tot het natuurlijke afweersysteem.

prijs apotheek: € 15,29
13,00
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Het hele jaar door en vooral tijdens de winterperiode is het organisme druk in de weer en moet het aanvallen van buitenaf weren. De herstelperiodes kunnen soms lang en moeilijk zijn. Kinderen of volwassenen hebben dan een ruggensteuntje nodig naast het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam.
Adolescenten vanaf 12 jaar, volwassenen: 1 tablet per dag, innemen met een groot glas water. Liefst 's ochtends. Niet langer dan 8 opeenvolgende weken innemen. Kan gedurende het hele seizoen ingenomen worden.
De formule bevat een combinatie van 3 actieve ingrediënten: echinacea, propolis en vitamine C: Echinacea: planten afkomstig uit Noord-Amerika die werden gebruikt door de Indianen; Propolis: stof die door bijen wordt gebruikt om de korf te reinigen; Vitamine C : zit vooral in groenten en fruit en is noodzakelijk voor het afweermechanisme van het lichaam
Merk Alvityl
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Weerstandsverhogend
Bevat Echinacea, Overige, Vitamine C
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!