Inovance Magnesium Tabletten

Voedingssupplement op basis van magnesium, vitamine B6 en taurine in de vorm van tabletten. Helpt om te ontspannen.

€ 15,00 -15%
12,75
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Toepassing

Drie vierde van de bevolking heeft een tekort of een subtekort aan magnesium. De behoeften stijgen vooral door zwangerschap, groei, sport, stress ... Magnesium is essentieel voor meerdere honderden enzymreacties. Het is vooral noodzakelijk voor de goede werking van het zenuwstelsel, de spieren en het cardiovasculaire systeem.
Dosering

2 staafjes per dag ( 1 's morgens en 1 's avonds) tijdens de maaltijd. Kinderen (van 7 tot 12 jaar): 1 staafje per dag. Kuur hernieuwbaar om de 1 tot 3 maanden. De staafjes zijn deelbaar voor een gemakkelijkere inname.
Samenstelling voor 2 staafjes: magnesium 300 mg (100 % ADH), vitamine B6 2 mg (100 % ADH), vitamine D 200 IE of 5 µg (100 % ADH).
Dit product is geen geneesmiddel. 
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. 
Buiten bereik van kinderen houden en kinderen jonger dan 3 jaar niet geven zonder medisch advies. Voedingssupplementen moeten worden gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl en mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding.
Merk Inovance
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Vermoeidheid
Bevat Magnesium, Taurine, Vitamine B6
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!