MagneBplusD Femina Tabletten 120 stuks

Voedingssupplement op basis van magnesium, taurine, vitamine D, selenium, zink en foliumzuur, in de vorm van tabletten. Draagt bij tot het vrouwelijke evenwicht.

€ 39,90 -20%
31,92
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Specifiek voor vrouwen aangewezen.
1 tablet per dag
Glycérophosphate de magnésium, Cellulose microcristalline (Agentde charge), Taurine, Citrate de zinc, Acide ptéroylmonoglutamique (Acide folique),Cholécalciférol, Cyanocobalamine, Riboflavine, Hydroxypropylméthylcellulose(Epaississant), Chlorhydrate de pyridoxine, L-sélénométhionine, Sels de magnésiumd’acides gras (Agent d’enrobage), Dioxyde de silicium (Antiagglomérant), Talc(Anti agglomérant), Amidon modifié, Gomme de cellulose réticulée (Humectant),Phosphate tricalcique (Affermissant), Hydroxypropylcellulose ( Epaississant),Triglycérides à chaînes moyennes (Stabilisant), Maltodextrine (Agent de charge).
Merk B+pharma
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Beendergestel, Vitamine B complexen
Bevat Selenium, Taurine, Vitamine B9, foliumzuur, Vitamine D, Vitaminen B-complex, Zink
Doelgroep Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!