Metagenics Magdyn Zakjes 15 stuks

Voedingssupplement op basis van magnesium, taurine en VIT B6 in de vorm van zakjes. Hooggedoseerd magnesiumpreparaat bij vermoeidheid en stress.

€ 18,99
13,67
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Eigenschappen

Daar de meeste magnesiumzouten laxerend werken en de darmenhyperkinetisch zijn bij stress, is het onontbeerlijk een vetoplosbarevorm te gebruiken zoals magnesiumglycerofosfaat. Eenmaal magnesium inde cel is - maar die kan eruit gejaagd worden door de noradrenergischestimuli - is het belangrijk om er ook nutriënten bij te steken die decelretentie bevorderen, zoals taurine die bovendien ook synergischeeffecten heeft (stabiliseert de membranen, kalmerendeneurotransmitter), antioxidanten en omega-3-vetzuren. Ten slotte, isvitamine B6, die overgebruikt worden bij stresssituaties, noodzakelijkvoor de synthese van de zelfregulerende neurotransmitters zoalstaurine, serotonine en GABA. Deze aminozuren en neurotransmitters zijnbetrokken bij angst-dwangstoornissen (overgewicht door suikerdrang,neiging tot verslaving, stoppen met roken, alcoholisme trachten tebeheersen, enz.). Voor het eerst vindt men in het product MagDyn uithet NUTRIDYN-gamma in één zakje, een dosis magnesium (onder de vorm vanglycerofosfaat) dat ligt rond de waarde van de dagelijks aanbevolenhoeveelheid = ADH) samen met vitamine B6 en taurine voor hunsynergetische werking met magnesium.
Dosering

1 zakje per dag
Sinaasappelsappoeder 900 mg Limoensappoeder 500 mg Citroenzuur 400 mg Sinaasappelaroma 350 mg Magnesium (-glycerofosfaat) 300 mg 100%* Taurine 150 mg Acesulfaam-K 10 mg Vit. B6 (pyridoxine HCl) 2 mg
Merk Metagenics
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Vermoeidheid
Bevat Magnesium, Taurine, Vitamine B6
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Citroen, Sinaasappel
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    01/06/2018
    Goed product, gemakkelijk te gebruiken (de inhoud van de zak kan zelfs worden gebruikt in 2 dagelijkse doses voor een dosering verspreid over de dag). De toegevoegde vitamine B6 en taurine is erg interessant.