Nutergia Ergy C plus Capsules 90 stuks

Voedingssupplement met vitamine C, vitamine B2, B3, in de vorm van capsules. Aangewezen voor de goede werking van het lichaam.

€ 18,50 -12%
16,28

ERGY C Plus met vitamine C, die de werking van het immuunsysteem helpt, vitamine B2 en B3 verminderen van vermoeidheid. Vitamine C en B2 beschermen cellen tegen oxidatieve stress.ERGY C Plus bevat ook natuurlijke polyfenolen.

Perioden met een verzwakte weerstand, zoals de herfst en winter.
1 capsule per dag aan het begin van de maaltijd.
L-ascorbate de calcium, extraits d’oignon (Allium cepa), de sophora (Sophora japonica) et de vigne (Vitis  vinifera),  vitamines  B2  et  B3,  antiagglomérant : stéarate de magnésium végétal.
Innemen als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl, de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
Merk Nutergia
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Vitamine C
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!