Nutergia Ergykid Zakjes 14 stuks

Voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen in de vorm van zakjes met sinaassmaak. Helpt bij vermoeidheid en concentratie problemen.

prijs apotheek: € 13,00
11,05
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, woensdag geleverd

Voedingssupplement dat voldoet aan de behoefte van het kind bij vermoeidheid van voorbij gaande aard en concentratie moeilijkheden.
1 zakje 's morgens oplossen in water.
Hele rietsuiker, rijst siroop, maltodextrine, Arabische gom extract Acerola (Acerola), natuurlijke aroma's, ferrogluconaat, beta-caroteen, zink citraat, vitamine B1, B2, B3, B5, B6 , B8, B9 en B12, natuurlijke vitamine E, kaliumjodide, Orange Oil (Citrus sinensis).
Merk Nutergia
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Vermoeidheid
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Kind
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar
Smaak Sinaasappel
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    MEIMARIDIS
    30/11/2018
    Sinds onze behandelende arts ons dit vitaminesupplement voor onze kinderen heeft aangeboden, zitten ze vol energie op school. Wij denken dat het hun energie verhoogt.