Nutricia Phlexy-Vits Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen en oligo-elementen, in de vorm van tabletten. Speciaal ontwikkelend voor personen boven de 8 jaar in geval van een beperkt dieet of bepaalde tekorten.

€ 50,36 -10%
45,32
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Tekort aan vitaminen, mineralen en oligo-elementen.
Normale dosis bevat 5 tabletten per dag. Deze dosis kan aangepast worden door de arts of diëtist.
Calciumwaterstoffosfaat, magnesiumacetaat, microkristallijne cellulose, hydrohypropylmethylcellulose, stearinezuur, magnesiumstearaat, acscorbinezuur, ijzersulfaat, kleurstof (E171, E172), dextrose, zinksulfaat, nicotinamide, glycerol, DL-α-tocoferylacetaat, kopergluconaat, calcium-D-patothenaat, mangaansulfaat, pyridoxinehydrochloride, thiaminemononitraat, riboflavine, vitamine A acetaat, pteroylmonoglutaminezuur, kaliumjodide, natriummolybdaat, natriumseleniet, D-biotine, chroomchloride, fyllochinon, cholecalciferol, cyanocobalamine.
Enkel te gebruiken onder medische controle. Niet gebruiken als enige bron van voeding. Niet geschikt voor parenterale toediening.
Merk Nutricia
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Algemene samenstellingen
Bevat Calcium, IJzer, Mangaan, Mineralencomplex, Vitaminecomplex, Zink
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 8 jaar
Smaak Zonder specifieke smaak
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!