Nutritic Vitamines A & D Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van vitamine A en D. In de vorm van tabletten. Vitamine A draagt bij tot het behoud van een soepele huid en vitamine D bevorderd een goede botstructuur.

€ 8,95 -12%
7,88
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Volwassenen: 1 tablet per dag innemen met een beetje water voor de de hoofdmaaltijd. Dit supplement geeft u 100% van de ADH van zowel vitamine A als vitamine D3 voor volwassenen.
Kinderen 0-6 jaar: 1 tablet om de 2 dag om in te nemen in tabletvorm of te pletten en in de zuigfles aan de melk toe te voegen.
Vitamine A (palmitate), vitamine D (cholécalciphérol); cellulose microkristalline, maltodextrine (vulstof); hydroxypropylméthylcellulose, hydroxypropylcellulose (coating); stéarate de magnésium, talc, dioxyde de silice (antiklontermiddel)
Merk Nutritic
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Beendergestel, Weerstandsverhogend
Bevat Vitamine A, Vitamine D
Doelgroep Baby en kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf de geboorte, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!