Vista D3 Adult 600 Smelttabletten 120 stuks

Voedingssupplement op basis van vitamine D , in de vorm van smelttabletten. De belangrijkste rol van vitamine D is om een goede opname van calcium te stimuleren. Vitamine D is essentieel voor de vorming en instandhouding van sterke botten. Vitamine D is ook betrokken bij de verdedigingsmechanismen van ons lichaam. Het helpt om onze natuurlijke weerstand te behouden. Aangewezen bij ouderen, bij vrouwen met vroege overgang, tijdens de groei, zwangerschap en borstvoeding. Deze dosering van 600IE wordt voornamelijk gebruikt bij personen van 12 jaar tot 60 jaar. Het preparaat mag tevens gebruikt worden bij kinderen van 0 jaar tot 12 jaar die een grotere kans lopen op een vitamine D tekort (vb donkere huid, obesitas, lever- of nierproblemen,...).

€ 14,90 -15%
12,67
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Geschikt voor personen vanaf 12 jaar.
Kan ook worden gegeven aan kinderen met een verhoogde behoefte aan vitamine D3.
Vitamine D3 600iu.
Merk Vista
Aflevervorm Smelttabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Beendergestel, Weerstandsverhogend, Zwangerschap
Bevat Vitamine D
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Munt
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    12/05/2016
    ik vind de smelttabletjes super handig aangenaam van smaak de ultra 800 voor ons en de adult 600 voor de dochter en we zijn allemaal tevreden
    05/05/2016
    Super Präparat für die wichtige Vitamin D Versorgung, die uns leider viel zu wenig empfohlen wird von ärztlicher Seite aus, wir nehmen es täglich seit über Jahren.