02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Vitanza HQ Care-do Tabletten 30 stuks

Tabletten 30 stuks
26,55 29,50
Op voorraad
26,55
-10% **
prijs apotheek: 29,50* Je bespaart: -2,95
Voedingssupplement dat de circulatie verbetert, de cholesterol helpt te handhaven en de huid zuivert. Op basis van een extract van rode druiven en een extract van de pitten van witte druiven. Lactosevrij. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Ter ondersteuning van: hartritme, circulatie, bloedvaten, microdoorbloeding, weefsels, organen, bloedsuikerspiegel, cholesterolbalans, anti-aging, huid. Ter behandeling van: cardiovasculaire problemen, degeneratieve hersenaandoeningen, hoge bloeddruk.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Voor volwassenen: 1 à 2 tabletten per dag. Innemen met voldoende water ’s morgens bij het ontbijt en eventueel ’s avonds bij het avondmaal. Jongeren vanaf 40 kg: 1 tablet per dag. Innemen met voldoende water ’s morgens bij het ontbijt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Unieke fytocombinatie voor maximale werking: 100 mg extract van Franse rode druiven (Vitis vinifera). Regrapex ®: bioactieve stof = resveratrol, 80 mg extract van de druivenpit van Franse witte druiven (Vitis vinifera). Vitaflavan ®: bioactieve stof = oligomere proanthocyanidines (OPC).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vitanza HQ
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Vaatwand versterken
Bevat Overige, Resveratrol
Aangewezen bij Verhoogde bloeddruk
Keyword Vaatstoornissen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Vitanza HQ Care-do

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek